Horoscopul dragostei in anul 2021: Gemenii se pot casatori cu iubirea vietii lor

1
De Cristina Tudor
29 dec. 2020

Descopera cum vei sta cu dragostea in 2021.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Conform previziunilor pentru 2021, nativii indragostiti vor obtine rezultatele dorite anul acesta. Cu toate acestea, inceputul anului nu va fi atat de bun pe cat ti-ai dori. Dar, perioada din aprilie pana in septembrie se va dovedi foarte avantajoasa pentru viata ta amoroasa. In acest timp, tu si partenerul/a de viata veti ramane indragostiti unul de celalalt si ati putea chiar decide sa va casatoriti. Te vei bucura de fiecare moment alaturi de persoana iubita si te vei simti cu adevarat fericit/a si optimist/a. De asemenea, ati putea planifica impreuna sa mergeti intr-o calatorie. Trebuie sa-ti iei unele masuri de precautie la mijlocul lunii noiembrie, deoarece viata ta sentimentala poate trece prin situatii stresante, iar familia partenerului/ei de viata va fi cauza principala a tuturor problemelor. Intr-o astfel de situatie, va trebui sa acorzi prioritate relatiei tale si sa ii explici celui/ei de langa tine cum sta treaba. Disputele din cuplu pot aparea si intre iunie si iulie din cauza impactului nefavorabil al tranzitelor planetare asupra vietii tale. Utilizarea excesiva a telefonului mai mult decat este necesar va fi singurul motiv din spatele certurilor voastre. Intr-o astfel de situatie, indeparteaza-te de tehnologie cat mai mult posibil si utilizeaz-o doar atunci cand situatia o impune.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Viata ta amoroasa nu va fi una iesita din tipare anul acesta. Vei petrece momente memorabile alaturi de partenerul/a de viata. Cu toate acestea, vor exista si situatii stresante din cauza faptului ca persoana iubita nu iti ofera timpul si atentia de care ai nevoie. In ciuda acestui fapt, amandoi veti incerca sa va rezolvati disputele, facand eforturi din cand in cand. Lunile mai si septembrie iti vor aduce momente minunate in ceea ce priveste dragostea. In tot acest timp, amandoi va veti apropia unul de celalalt si va puteti planifica, de asemenea, o escapada romantica. Indiferent de confruntarile pe care le veti avea, cel/cea de langa tine nu te va parasi si nici invers. Pe de alta parte, atentie mare, pentru ca unele discutii pot aparea intre voi din cauza unei a treia persoane. Daca ies la iveala dovezi concrete despre infidelitatea oricaruia dintre voi, poate ar trebui luata in considerare si despartirea.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Anul acesta va fi unul bun in ceea ce priveste viata ta sentimentala. La inceput de 2021, adica intre ianuarie si februarie, este foarte probabil sa te casatoresti cu dragostea vietii tale. Fericirea va predomina in viata ta amoroasa, iar tu si persoana iubita veti petrece clipe de neuitat impreuna. Pe de alta parte, unii nativi s-ar putea confrunta cu situatii critice. In acest caz, daca iti iubesti cu adevarat partenerul/a, atunci vei reusi sa depasesti acele provocari. Pe de alta parte, daca esti infidel/a, rezultatul va fi total opus. Inceputul anului va fi favorabil, insa apoi va trebui sa ai grija sa ii acorzi atentie persoanei iubite si nu sa iti pierzi timpul pe lucruri fara sens. Incearca sa clarifici orice indoiala fara sa te angrenezi in lupta. Daca cel/cea de langa tine va fi nevoit/a sa plece de langa tine in interes de serviciu, ramaneti conectati la telefon si comunicati des. Lunile ianuarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie si septembrie se vor dovedi a fi cele mai bune luni pentru tine. Pe durata lor, poti lua o decizie importanta legata de viata ta amoroasa.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.