Horoscopul dragostei in iunie 2021 pentru toate zodiile

1
De Cristina Tudor
3 iun. 2021

Iunie ne spune sa ne pregatim pentru un val imens de energie in Univers. Avem planete retrograd, o eclipsa puternica si inceputul sezonului zodiei Rac.

Primele zile ale lunii ne face sa fim destul de emotivi si sa ne concentram mai mult asupra relatiilor pe care le avem cu oamenii din jurul nostru (focul principal: dragostea si intimitatea emotionala). Iata cum se anunta luna iunie pentru tine in functie de zodia in care te-ai nascut.

Horoscopul dragostei in iunie 2021 pentru toate zodiile

Horoscopul dragostei in iunie 2021 pentru zodia Berbec:

Uneori iti este greu sa te exprimi atunci cand ai prea multe lucruri pe cap. Incearca, totusi, sa fii deschisa in fata partenerului de cuplu – reaminteste-ti clipa de clipa ca nimeni nu poate citi ganduri si ca ar fi bine sa ii spui ce ai pe suflet astfel incat sa te inteleaga si sa iti fie alaturi cum stie mai bine.

Horoscopul dragostei in iunie 2021 pentru zodia Taur:

Draga mea Taur, treci printr-o perioada incredibil de frumoasa in ceea ce priveste viata sentimentala. Luna iunie vine cu surprize speciale pentru tine in dragoste. Esti, in sfarsit, fericita. Simti ca te detasezi tot mai mult de tot ce ti s-a intamplat si ca incepi sa lasi trecutul mult in spate. Daca esti singura, in a doua saptamana a lunii iunie ai ocazia sa intalnesti o persoana cu adevarat speciala.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.