Horoscopul dragostei in luna martie 2020: Putem sa ne indragostim subit

1
De Cristina Tudor
3 mart. 2020

Afla cum stai cu dragostea in prima luna de primavara!

Retrogradarea lui Mercur ne imprima un sentiment de confuzie si ne tine intr-o stare de neliniste, de neimplinire pana pe 10 martie, cu apogeul pe 9 martie, cand Luna Plina in Fecioara ne face si mai greu de multumit. Noroc cu intrarea lui Venus in Taur: ne readuce confort sufletesc, incredere in relatia noastra si ne ajuta sa ne redescoperim punctele comune ale cuplului.

E un moment prielnic pentru planuri in doi pe termen lung. In jurul datei de 24 martie putem sa ne indragostim subit sau sa ne surprindem partenerul de cuplu cu dorinte pe care nu suntem dispusi sa le negociem, odata cu Luna Noua in semnul impulsivului Berbec.

Berbec

Dupa iesirea lui Mercur din retrograd poti drege ce ai stricat in ultimele saptamani sau luni. Te impaci cu cine te-ai certat si ai sentimentul ca toate relele au ramas in urma, iar in cuplu se instaleaza armonia. Esti intr-o dispozitie neobisnuit de tandra, iti doresti dovezi de iubire si certitudinea ca lucrurile sunt menite sa dureze intre voi. Dupa 20 martie te simti cea mai irezistibila din Univers si iti testezi, cu succes, puterea de seductie cu fiecare ocazie de a flirta.

Taur

Odata cu intrarea planetei Venus la tine-n semn pe 4 martie ai parte de multa energie pozitiva si de o alura incantatoare. Daca asteptai sau sperai un semn ori un raspuns de la un barbat, acum il vei primi cu emotie si nesat, pentru ca sunt sanse sa fie mai mult decat tentant. Viata sentimentala este infloritoare pentru majoritatea Taurilor, dar mai sunt si unii care vor simti nevoia sa se elibereze, sa o ia de la capat pe un alt drum sau pe acelasi, dar in alte conditii.

Gemeni

In prima parte a lunii e bine sa discuti doar strictul necesar cu partenerul de cuplu, mai ales daca lucrurile pe care le ai de spus sunt delicate si pot fi incomode pentru el. Riscul e sa-ti sustii punctul de vedere cu un pic prea multa inversunare, ceea ce atrage dupa sine tensiuni si nemultumiri. Tot acum te poate apuca din senin dorul de o iubire din trecut. Dupa data de 20 trebuie puse pe tapet dorintele cele mai intime si tot acum poti da startul unei schimbari importante in relatie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.