Horoscopul dragostei in octombrie 2021 pentru toate zodiile

1
De Cristina Tudor
29 sept. 2021

In luna octombrie incepem o serie de schimbari intense pe plan sentimental ce ne vor face sa simtim totul mai profund.

De prea multe ori aproape ca ne-am ghicit sentimentele. Ne-am indoit de ele sau de ce au insemnat. Am creat atat de multe framantari si confuzii pentru ca am fost invatati sa nu ne exprimam emotiile si starile adevarate.

In urmatoarele saptamani vom invata ca sentimentele noastre sunt aici pentru un motiv, indiferent de forma in care acestea apar. A ne nega sentimentele intr-un fel sau altul inseamna sa ne ascundem de ceea ce suntem cu adevarat. Univesul ne arata de nenumarate ori ca este momentul sa renuntam la masti si sa aratam cine suntem cu adevarat, ce simtim si cum iubim.

Iata ce ne-au rezervat astrele pentru luna octombrie in functie de zodia in care ne-am nascut:

Horoscop Berbec Dragoste octombrie 2021
A venit momentul sa spui fara teama ceea ce simti

Nu-ti mai fie frica sa arati partile tale vulnerabile. In luna octombrie, lumina magica a Universului este alaturi de tine si te insoteste la fiecare pas. Pe plan sentimental ai ocazia sa renunti la masti si sa ii arati partenerului cine esti cu adevarat, ce simte inima ta. Vorbeste deschis despre starile si emotiile pe care le ai pentru ca astfel de conversatii va vor apropia foarte mult si va vor ajuta sa treceti la urmatoarea etapa a relatiei voastre.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pexels.com.