Horoscopul dragostei in septembrie 2021 pentru toate zodiile

horoscopul dragostei septembrie 2021
1
De Cristina Tudor
27 aug. 2021

In prima luna de toamna, Universul ne arata ca a a meritat sa asteptam si sa trecem prin tot ce am trecut pana acum.

Sufletele sunt linistite, inimile sunt vindecate, trecutul este uitat, iar noi suntem pregatiti sa imbratisam iubirea. Divinitatea ne conecteaza cu dragostea adevarata.

In luna septembrie parasirea trecutului si vindecarea durerii asociate cu acesta este o tema importanta pentru multe zodii. Suntem incurajati sa renuntam la povestile vechi astfel incat sa incheiem definitiv capitolele dificile si sa mergem mai departe cu vietile noastre, sa ne bucuram de prezent si de tot ce are acesta sa ne ofere. Iata ce ne asteapta in urmatoarele saptamani pe plan sentimental in functie de zodia in care ne-am nascut:

Berbec

Este adevarat ca ai trecut prin multe incercari dificile si necazuri in trecut. Insa cat timp vei tine cu tine aceasta durere? Universul iti trimite semne ca tiparele tale nesanatoase te pot impiedica sa atragi iubirea pe care ti-o doresti si pe care o meriti. Asadar, profita de aceasta perioada pentru a lucra la tine si a iti elibera sufletul de bagajele pe care le porti de ceva timp.

Taur

Tie ti se reaminteste clipa de clipa sa inveti sa traiesti in prezent, sa renunti la trecut si sa te concentrezi pe povestea de dragoste pe care o ai acum. Iubirea este unul dintre cele mai mari mistere ale timpului nostru, nu incerca sa o deslusesti si nici sa o analizezi foate mult. Doar bucura-te de ea. Simte ceea ce simti pentru ca sentimentele tale sunt mai frumoase decat crezi; nu le poti vedea de frica si de teama de a nu mai fi din nou ranita.

Gemeni

In septembrie iti dai seama ca ai o conexiune rara si speciala cu persoana cu care esti. Renunti la zidurile pe care le-ai construit in jurul tau si iti permiti sa primesti o dragoste cu adevarat frumoasa. In cazul in care esti singura, nu trebuie sa iti faci griji – in a doua jumatate a acestei luni Universul a pregatit o surpriza cu adevarat speciala pentru tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Pexels.com