Horoscopul dragostei pentru anul 2022, in functie de zodia ta

1
De Teodora Tirca
30 dec. 2021

Citeste Horoscop 2022! Descopera cum vei sta cu dragostea in noul an.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

2022 vine cu vesti bune pentru Berbecii care nu au un partener, deoarece in acest an vor intalni mai multe persoane interesante care le vor extinde orizonturile.

Astfel, noul partener al Berbecului il va lua de mana sa se aventureze in spiritualitate si sa o aplice in viata de zi cu zi. In acest fel, Berbecul se va vedea participand la cursuri de yoga si meditatie insotit de persoana careia i-a oferit inima.

Stabilitatea emotionala o va obtine la sfarsitul anului. Intre timp, Berbecul va explora complexitatea iubirii si diferitele moduri de a iubi si de a fi iubit.

Berbecul aflat intr-o relatie va continua cu acest angajament, dar vor avea loc schimbari importante in viata lui amoroasa care nu implica schimbarea partenerului.

Relatiile care au stagnat vor avea posibilitatea de a se revigora prin casatorie, spre exemplu.

Cuplul va avea ocazia sa se deschida si sa stabileasca legaturi la nivel social, ceea e va scoate cuplul din monotonie.

Incepand din 2022, zodia Berbec va fi preocupata de aspectul estetic, trecand prin operatii, diete si exercitii fizice. Toate aceste eforturi vor fi vazute de potentialii parteneri si s-ar putea ca Berbecul sa ii aleaga pe cei mai tineri decat el.

Probabil ca anul acesta, relatiile stabile si de durata nu vor aparea in prim-plan, dar vor fi multe aventuri si distractie.

Experiente de dragoste importante vor fi traite in perioada 4-29 mai si apoi din 14 august pana la sfarsitul anului.

Aceasta din urma va fi perioada cea mai sigura pentru a incepe o relatie serioasa.

Celibatarii vor avea experiente destul de placute, desi majoritatea vor fi trecatoare. Trebuie sa se bucure de ele si atat!

Cei care au deja un partener vor avea nevoie de curaj si calm pentru a evita deteriorarea relatiei lor. Pentru a face acest lucr, va trebuie sa se inarmeze cu rabdare si sa aiba o busola sigura pentru a nu pierde din vedere orizontul la care vor sa ajunga.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul care nu are un partener va trebui sa treaca prin multe incercari pentru a gasi persoana ideala. Atractia lui pentru frumos il va face sa se indragosteasca pana peste cap de un chip frumos si un corp spectaculos, dar nu aceasta este calea de urmat pentru a avea o relatie bazata pe apripiere emotionala si sentimente pofunde.

Prin urmare, daca isi doreste o relatie serioasa, cel mai bine ar fi sa ignore aspectul fizic si sa se concetreze pe gasirea valorilor pe care le cauta intr-un partener de viata.

Intre timp, daca vrea sa se bucure de singuratate si libertate, poate continua sa se concentreze asupra recompenselor fizice.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com