Horoscopul dragostei pentru luna august: Fecioara va avea sansa sa iubeasca din nou!

1
De Cristina Tudor
29 iul. 2020

Fecioara, fara indoiala, aceasta luna este foarte buna pentru tine in ceea ce priveste dragostea!

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna august pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Din pacate, luna august nu vine cu vesti bune pentru tine in ceea ce priveste dragostea.

Pot aparea neintelegeri in cuplu, dar nu trebuie sa te ingrijorezi excesiv daca atmosfera nu este exceptionala. Nu iti va fi usor daca vei trece printr-o despartire sau prin certuri prea mari si importante. Daca esti singur/a, ar trebui sa profiti la maximum de prima parte a lunii, pentru ca apar oportunitati discrete care apoi vor disparea complet. In cea de-a doua parte a lunii vei avea parte de putine intalniri romantice si chiar dezamagiri, de aceea astrele iti recomanda sa acorzi o atentie deosebita persoanelor cu care intri in contact. Acestea ar putea fi departe de asteptarile tale. Acum, stii mai bine ce iti doresti si ce nu intr-o relatie. Vei cauta sa progresezi si, daca observi ca relatia s-a blocat, vei pune punct. Stagnarile nu sunt bune pentru tine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna august este o perioada buna pentru a avansa discret in sectorul iubirii.

Se anunta zile bune pentru nativii singuri care si-au propus sa se indragosteasca si sa experimenteze lucruri noi. Acestia au toate sansele sa se apropie de cineva care sa ii atraga mult. Chiar daca esti singur/a si deschis/a spre iubire, iti este greu sa iti exprimi sentimentele si, astfel, esti mai putin seducator/oare. Din fericire, astrele vin cu oportunitati grozave si nimic altceva nu mai conteaza. Daca esti implicat/a intr-o relatie, situatia actuala nu este simpla, insa climatul se imbunatateste spre finalul lunii datorita dialogului dintre tine si partener. Nu cere prea mult de la el, insa nici nu ii accepta toate capriciile.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna august vine cu dorinte pasionale si entuziasm in ceea ce priveste dragostea, promovand astfel aventuri simple care merita traite din plin.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pixabay.com.