Horoscopul dragostei pentru luna august. Vacanta e un bun prilej de cuceriri pentru Fecioara

1
De Cristina Tudor
28 iul. 2022

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna august pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Horoscopul iubirii din august prezice ca, daca esti singur/a, vei fi mai deschis/a la intalniri si relatii.

De asemenea, conjunctiile astrale din aceasta luna ar putea aduce un fost inapoi in viata ta.

Daca esti intr-o relatie, lucrurile s-ar putea incinge in dormitor luna aceasta. De asemenea, vei avea mai multa energie si entuziasm pentru partenerul/a de viata.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca esti singur/a, s-ar putea sa intalnesti pe cineva care este foarte diferit de tiparul tau obisnuit de cuceriri. Ar putea fi vorba de o noua relatie interesanta care te va scoate din zona ta de confort.

Daca esti intr-o relatie, s-ar putea sa-ti doresti mai multa libertate, dar ai grija sa nu depasesti limitele partenerului/ei de viata, altfel nu te vei mai putea intoarce.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca pleci in vacanta in luna august, te vei afla in cadrul perfect pentru a-ti trai viata amoroasa din plin. Fara alte griji pe cap, iti vei putea extercita seductia si vei reusi de minune.

Indiferent daca esti intr-o relatie sau singur/a, Cupidon va fi omniprezent in aceasta perioada. Daca dragostea nu a intrat inca in viata ta, probabil ca va aparea in cel mai frumos mod.

Daca esti intr-o relatie, vei dori sa te reinventezi in raport cu partenerul/a de viata. Mai mult, nu este exclus ca acesta din urma sa fie cel care te invita sa faci acest lucru.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru nativii singuri, exista potential pentru o noua si incitanta dragoste luna aceasta.

Daca esti deja implicat/a intr-o relatie, lucrurile merg bine si s-ar putea chiar sa te logodesti sau sa te casatoresti.

Cu toate acestea, pot exista unele tensiuni din cauza treburilor curente.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.