Horoscopul dragostei pentru luna decembrie: intimitate, aprofundarea sentimentelor si romantism

1
De Cristina Tudor
3 dec. 2018

In jurul datei de 7 decembrie, Luna Noua iti aduce dorinta de a incepe o relatie sau de a lupta cu toate fortele pentru iubirea ta. Inainte de Craciun, Luna Plina te tulbura putin si iti inteteste intuitia, creativitatea, inventivitatea, inclusiv in dormitor. In orice caz, decembrie 2018 e o luna buna pentru intimitate, romantism, pentru aprofundarea sentimentelor si innodarea legaturilor emotionale.

In luna decembrie toti suntem cu capul in nori, visatori, ne facem sperante si planuri care se pot insa narui, daca nu suntem destul de maturi si de perseverenti. Unii devin neobisnuit de suspiciosi, de iscoditori, altii simt nevoia sa petreaca timp singuri, cu gandurile lor. In jurul datei de 7 decembrie, Luna Noua iti aduce dorinta de a incepe o relatie sau de a lupta cu toate fortele pentru iubirea ta. Inainte de Craciun, Luna Plina te tulbura putin si iti inteteste intuitia, creativitatea, inventivitatea, inclusiv in dormitor. In orice caz, decembrie 2018 e o luna buna pentru intimitate, romantism, pentru aprofundarea sentimentelor si innodarea legaturilor emotionale.

Horoscopul dragostei pentru Berbec

Oricat te-ai agitat in lunile trecute pentru diverse fleacuri legate de relatia ta, acum simti nevoia de un ragaz. Esti sensibila si nostalgica, traiesti un soi de neliniste si dor, iar timpul petrecut impreuna cu cel drag functioneaza ca un balsam pentru suflet. Cum partenerul face totul ca sa te vada fericita, el este tot ce ai nevoie ca sa uiti rapid micile suparari. Daca ai trecut prin unele suferinte in ultimul an, acum ti se limpezesc gandurile si deslusesti cu luciditate de unde a pornit totul. Poti fi tentata sa te implici intr-o relatie doar de dragul distractiei!

Horoscopul dragostei pentru Taur

Desi adori sa-ti petreci zilele si mai ales noptile importante in locuri luxoase, opulente, anul acesta parca preferi confortul locuintei si bratele persoanei iubite in locul agitatiei si muzicii date la maxim. Aveti nevoie de un pic de intimitate si va prinde bine timpul petrecut in doi. Daca partenerul are vreo dorinta speciala de sarbatori, fii cooperanta si bucura-te de schimbarea de planuri. In cazul Taurilor care aveau unele suspiciuni legate de partener, acestea se intetesc, dar cel mai probabil se si lamuresc, astfel ca poti decide ce ai de facut in continuare.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com