Horoscopul dragostei pentru luna iulie: Cele doua eclipse ne fac sa privim relatiile dintr-o alta perspectiva

1
De Cristina Tudor
5 iul. 2019

Cateva aspecte importante ne influenteaza sentimentele si starea de spirit in luna iulie 2019.

Inainte de toate, trebuie sa stii ca ne aflam pe terenul Racului, prin urmare sentimentele materne, caminul, familia ne vor preocupa peste poate.

Cele doua eclipse, de Soare si de Luna, ne sensibilizeaza si ele, ne rascolesc si ne zdruncina relatiile de iubire, ne readuc inaintea ochilor amintiri, emotii, legaturi demult uitate sau ne ajuta sa le privim dintr-o alta perspectiva.

Avem tendinta sa ne retragem, sa ne petrecem timpul cu oamenii si in locurile unde ne simtim impliniti si in siguranta. Apoi, retrogradarea planetei Mercur in Leu din data de 8 iulie ne face egoisti si neatenti, dominanti si conflictuali, urmand ca, odata intrat in Rac in 19 iulie, sa ne trezeasca sentimente de vinovatie si dorinta de a recupera ce am pierdut, de a vindeca ce am ranit.

Totodata, incepand cu data de 4 iulie, planeta iubirii, Venus intra in Rac, de unde trimite catre noi doze de empatie, generozitate si caldura sufleteasca.

Horoscopul dragostei iulie Berbec

Unii Berbeci isi vor dori o schimbare de directie in relatia de cuplu. Insa, daca insisti prea mult cu gandul sa demonstrezi ca ai dreptate, vei obtine efectul contrar celui propus. Lasa ambitia deoparte si cauta un numitor comun in loc de argumente contradictorii – e singura cale sa ajungeti la un compromis si sa petreceti o vara linistita. Ba chiar una pasionala, in care va puteti revigora sentimental. Iar daca esti singura, tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi mai repede invitatiilor pe care le refuzi cu incapatanare de ceva vreme… Premisele sunt excelente, dar nu te ambala!

Horoscopul dragostei iulie Taur

Ai o atitudine indrazneata luna asta, spui deschis ce simti, ce-ti doresti, ce nu-ti place. Un mare BRAVO, mai ales ca naturaletea ta poate fi captivanta si cuceritoare exact pentru cine trebuie, atunci cand trebuie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.