Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022: Responsabilitate in iubire si revitalizarea relatiilor

1
De Teodora Tirca
24 feb. 2022

Horoscopul dragostei pentru luna martie 2022 aduce o serie de evenimente benefice in sfera amoroasa pentru fiecare nativ al zodiacului.

Descoperiti previziunile astrale complete pentru fiecare zodie in prima luna a primaverii.

Horoscopul dragostei in luna martie 2022: Berbec

Nativii Berbec se bucura de o luna martie in care duc relatia lor la un nou nivel. Acestia descopera in aceasta perioada ca partenerul de viata poate avea opinii diferite, ca au tendinta de a controla deciziile celuilalt, dar partea frumoasa este ca invata sa isi tempereze impulsurile, reusesc sa ii creeze partenerului un spatiu de libertate si un confort aparte, ca pot face ceea ce isi doresc, fara sa simta ca il supara pe celalalt.

Nativii singuri se pot indragosti chiar de o persoana cu care intra intr-o forma de conflict. Fie se cearta pe anumite opinii, fie se afla in concurenta cu aceasta. Cert este ca le capteaza atentia prin energia pe care aceasta persoana o prezinta, dar si prin inteligenta de care da dovada. Este drept ca nu se vor afla intr-o situatie favorabila, dar cu indrazneala lor caracteristica vor gasi o metoda de a ajunge la o prima intalnire.

Horoscopul dragostei in luna martie 2022: Taur

Nativii Taur se confrunta cu furtuni interioare in martie 2022. Ba sunt cuprinsi de frustrari privind unele aspecte din viata de cuplu, ba constata ca sunt normale si ca beneficiaza de suficiente dovezi de iubire, ba se gandesc ca merita un partener mai bun, ba concluzioneaza ca sunt norocosi sa aiba langa ei un partener asa extraordinar.

Cert este ca nu relatia de cuplu este sursa acestor tulburari interioare, ci propriul echilibru emotional. Nativii Taur au nevoie sa se redreseze, sa isi recapete armonia interioara, sa isi redefineasca pentru ei insisi ce anume vor in prezent si pe viitor de la relatia de cuplu.

Au nevoie sa priveasca cu sinceritate si sa isi asume propriile raspunsuri, chiar daca pot veni cu suferinta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.