Horoscopul dragostei pentru luna martie: Modul in care alegem sa ne traim iubirea se poate transforma radical

1
De Cristina Tudor
5 mart. 2019

Este o luna in care, pe de o parte, constientizam importanta lucrurilor si oamenilor de care suntem legati, care ne fac sa ne simtim in siguranta, ne ofera liniste si confort sufletesc, pe de alta, am vrea sa ne indepartam, sa fim liberi si sa traim totul mai intens.

Mai bine fii cu ochii-n patru si cu sufletul ferecat, caci riscul e sa ignori realitatea si sa iti faci visuri fara mari sperante. Cu Venus in nesupusul Varsator din 1 pana pe 26 martie si Mercur retrograd in Pesti nu gandesti limpede, ti se aprind calcaiele dupa cine nu trebuie sau inchei brusc relatii care, in spatele usilor inchise, erau blazate si lipsite de pasiune. Cert este modul in care alegem sa ne traim iubirea se poate transforma radical, cel putin pentru o perioada.

Horoscopul dragostei Berbec

E bine sa te gandesti de zece ori inainte sa spui lucruri care lasa loc de interpretari, acuzatii si suferinta. Indiferent ca vrei sa faci vreo cucerire sau sa pui la punct ce scartaie in relatia actuala, comunicarea nu e punctul forte nici al tau, nici al partenerului, indiferent de zodie, luna asta. Sub impulsul de moment, e usor sa gresesti, sa inchei relatii sau sa te implici in aventuri complicate. Nu vor fi rare momentele de deja vu, amintirile recurente, visele calauzitoare. Daca te gandesti la casatorie sau la un copil, deschide subiectul fara emotii!

Horoscopul dragostei Taur

Te simti excelent in martie si pusa pe schimbari mari, inclusiv pe plan emotional. Daca esti singura, cunosti oameni interesanti, cu care poti incepe o relatie speciala, nu neaparat de iubire, dar cu o atractie si potrivire inexplicabile, de parca v-ati cunoaste de-o viata. Unii Tauri vor deveni nostalgici, dornici sa retraiasca momente sau sa rezolve probleme sentimentale din trecut, pe care acum le privesc dintr-o perspectiva mai optimista. In preajma Echinoctiului si a Lunii Pline din data de 21 afli in ce directie te indrepti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.