Horoscopul dragostei pentru luna octombrie: relatiile de iubire trec prin transformari importante

1
De Cristina Tudor
4 oct. 2019

In luna octombrie avem o mai mare putere de convingere si de seductie, ne exprimam dorintele, emotiile, bucuriile si suferintele cu o intensitate care dezarmeaza pe oricine.

Dupa 8 octombrie, Venus in Scorpion rascoleste secrete si ne impinge sa cautam adevarul din spatele aparentelor. Multe secrete ies la iveala si nu putine relatii de dragoste trec prin transformari importante. Nu ne ramane decat sa facem alegerile bune…

Horoscopul dragostei in luna octombrie

Horoscopul dragostei Berbec

Iti doresti sa atragi atentia asupra ta si reusesti sa-ti impresionezi partenerul cu atitudinea volubila, sociabila si mai docila decat de obicei. Daca esti singura, poti intalni intr-una din iesirile cu prietenii pe cineva care pur si simplu te captiveaza. Doar Luna Plina in semnul tau iti tulbura putin tihna sufleteasca si te intarata sa-ti ceri drepturile reale ori inchipuite. Iti doresti sa afli exact care-i rolul tau, ce insemni pentru perechea ta si lupti cu indarjire pentru iubire! Putina diplomatie te ajuta, daca iti doresti ca relatia voastra sa continue la fel ca inainte sau chiar sa treaca la un nivel superior.

Horoscopul dragostei Taur

Esti intr-o stare buna, dornica sa socializezi, sa intalnesti oameni noi, alaturi de care sa poti construi o prietenie solida in viitor. Ai sanse mari sa-ti intalnesti dragostea luna asta sau sa lamuresti, cu o atitudine afectuoasa, o situatie sentimentala ambigua. Daca esti deja intr-o relatie, partenerul de cuplu are de la tine asteptari pe care nu esti sigura ca vrei si poti sa le indeplinesti. Ispita infidelitatii iti poate da tarcoale daca relatia in care deja te afli nu trece printr-o perioada tocmai roz, dar nu uita ca in octombrie contextul astral face ca toate secretele sa iesa usor la suprafata…

Horoscopul dragostei Gemeni

Pentru Gemeni octombrie este o luna norocoasa pe plan sentimental. Daca nimeni nu ti-a picat cu tronc de ceva vreme-ncoace, nu-ti lipsesc intalnirile incitante. Gemenii deja aflati intr-o relatie se bucura de comunicare si intimitate, iar cei care isi doresc un copil pot afla vestea unei sarcini sau o pot planifica. Luna Plina iti aduce emotii mai puternice, dar si oportunitati de a evolua si de a-ti gasi fericirea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.