Horoscopul dragostei pentru saptamana 12-18 iulie. Varsatorul va avea sansa de a rezolva o problema de familie

1
De Cristina Tudor
11 iul. 2021

Varsatorul va avea sansa de a rezolva o problema de familie.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Stii sa fii tandru/a si senzual/a. Daca ai putea, ai opri timpul in loc saptamana aceasta. Te bucuri de marile sanse ale vietii si nu te multumesti doar cu a te mentine pe linia de plutire.

Daca esti singur/a, vei putea zbura spre noi orizonturi. Poti aduce inveselie chiar si in cea mai incomoda situatie. Cu toate acestea, nu iei viata in gluma. De fapt, problemele sentimentale sunt cu adevarat apasatoare pentru tine. Animeaza-te si vei scrie o noua poveste de dragoste.

Daca ai o relatie serioasa sau esti casatorit/a, vei atenua situatiile dificile. Ai vorbele la tine, asa ca nu e cazul sa iti ascunzi sentimentele sub cuvinte dure. Vei rezolva lucrurile pasnic. Vei comunica mult mai eficient cu discursuri scurte si calme decat tipand.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te simti foarte mandru/a de cine esti si de ceea ce ai. E posibil ca acesta sa fie momentul cand vei prezenta familiei noul tau partener/a.

Vei cauta mai degraba motive sa zambesti decat sa plangi. Daca esti casatorit/a, atmosfera va fi buna, conversatiile intense si veti reusi sa va rezolvati problemele din cuplu. In plus, ai al sanselea simt care te ajuta sa condimentezi lucrurile la momentul potrivit.

Dorintele tale trupesti ies la suprafata daca esti singur/a. Iti va face placere sa te aranjezi in fata oglinzii, scotand in evidenta cea mai buna versiune a ta. Simti ca inima ta este un adevarat vulcan si vei scoate focul din el. Puterea ta de seductie este la maximum, dar foloseste-o cu sensibilitate.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te vei lasa purtat/a de val si de energii bune in aceasta saptamana. Vei dori ca relatia ta amoroasa sa fie ca un cantec vesel si captivant. Probleme vor disparea si unele dintre indoielile care te-au chinui se vor risipi.

Vei incerca sa le arati mai multe manifestari de dragoste tuturor celor dragi. Adica, oferind mai multe imbratisari si multe sarutari pe frunte. In schimb, vei primi sprijinul si dragostea neconditionata a acestora, consolidandu-ti astfel relatiile cu cei mai multi dintre ei.

Daca esti singur/a, vei avea parte de o experienta romantica pe care nu ai crezut niciodata ca o vei trai. Iubirea va creste intre tine si o persoana cu o diferenta considerabila de varsta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.