Horoscopul dragostei pentru saptamana 16-22 mai. Gemenii sunt ravasiti de sentimentele lor

1
De Cristina Tudor
15 mai 2022

Gemenii sunt ravasiti de sentimentele lor si s-ar putea simti destul de suparati in aceasta saptamana.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este posibil sa simti ca este necesara o discutie despre relatia voastra pentru a va ajuta pe amandoi sa decideti unde ar trebui sa mergeti de aici. Cu toate acestea, configuratia astrala din aceasta saptamana poate face mai dificila gasirea unui punct de plecare din care sa poti vorbi fara a deveni prea emotional/a. Poate ca in schimb este necesara o actiune. Poate ca o iesire in doi ar ajuta sa se aseze lucrurile intre voi, mai mult decat ar ajuta dialogul.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Alinierea planetara din aceasta saptamana aduce o atmosfera inedita vietii tale de cuplu. Faptul ca unul dintre voi indrazneste sa vorbeasca despre o problema emotionala care va implica pe amandoi poate crea dispute. Cu toate acestea, daca nu se rezolva acest lucru, acelasi subiect de conversatie va aparea din nou si din nou. Ar fi de ajutor daca ai putea asculta cu adevarat ceea ce are de spus celalalt.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

S-ar putea sa te simti destul de ravasit/a de sentimentele tale, in special cu energia astrala din aceasta saptamana. De asemenea, s-ar putea sa te simti putin suparat/a ca iti pasa atat de mult de cineva care nu pare sa iti raspunda cu aceeasi ardoare. Aceasta este o situatie dificila si potential dureroasa, dar, ca de obicei, daca poti ajunge sa vorbesti, multe s-ar putea rezolva si nu trebuie sa se termine in lacrimi.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com