Horoscopul dragostei pentru saptamana 18-24 aprilie. Berbecul are indoieli serioase

1
De Cristina Tudor
19 apr. 2022

Berbecul are indoieli serioase cu privire la relatia in care este implicat. Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Configuratia astrala din aceasta saptamana poate da nastere unor speculatii cu privire la motivul pentru care te-ai implicat intr-o anumita relatie. Daca ai indoieli serioase cu privire la intelepciunea deciziei tale, atunci poate ca trebuie sa-ti faci putin timp pentru a reflecta asupra motivelor tale si a ceea ce te-a atras initial. Este posibil sa fie nevoie sa te asezi si sa vorbesti cu partenerul/a despre cum te simti.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Schimbarea si transformarea par sa fie la ordinea zilei. Poate ca ati crezut anumite lucruri unul despre celalalt cand ati inceput o relatie, dar pe masura ce timpul a trecut, amandoi v-ati schimbat. Poate ca este necesar sa va ganditi la cum va vedeti amandoi viitorul impreuna si unde trebuie sa permiteti reciproc mai multa libertate de a explora adevaruri diferite.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

De ce trebuie sa joci atat de multe jocuri cand vine vorba de dragoste si intalniri? Tranzitul planetar din aceasta saptamana indica faptul ca cineva special s-ar putea sa se imbolnaveasca si sa oboseasca sa stea in jurul tau incercand sa-ti inteleaga starile de spirit ciudate. A incercat toate modurile posibile de a strapunge armura de protectie pana la adevaratul tau sine, ascuns adanc, dar e pe cale sa renunte.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Tranzitele planetare din aceasta saptamana iti pot oferi scuza de care ai nevoie pentru a te preface mai putin interesat/a decat esti de o anumita persoana. Ai observat in interactiunile ei cu ceilalti ca aceasta persoana este pusa pe fuga de o abordare prea entuziasta, dar mai receptiva daca cineva este greu de cucerit. Deoarece esti un/o romantic/a incurabil/a, vei sti sa ii faci jocul.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com