Horoscopul dragostei pentru saptamana 19-25 iulie. Taurul trebuie sa-si controleze gelozia

1
De Cristina Tudor
18 iul. 2021

Taurul trebuie sa-si controleze gelozia, altfel relatia lui s-ar putea degrada si fericirea va disparea.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Viata ta amoroasa va fi previzibila saptamana aceasta. Totul merge asa cum a fost planificat, fara situatii neasteptate sau incertitudini. Se poate spune chiar ca e o liniste care duce spre rutina. Acesta ar trebui sa fie un motiv de bucurie, desi iti va fi dor de ceva actiune si distractie.

Asadar, va trebui sa aduci ceva nou relatiei tale. Aventuri extraordinare vor veni daca te axezi pe asta. Nu este greu sa spargi rutina si sa deschizi usile imaginatiei. Visele se pot implini!

Daca esti singur/a, vei renunta incet la acea timiditate care te invaluie. Te vei simti bine si vei intalni oameni atragatori, dar nu va exista cineva care sa aiba un impact real asupra inimii tale.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca esti singur/a, stii perfect ce buze vrei sa saruti. Exista cineva care iti place cu adevarat, care se afla mereu in gandurile tale si care te face sa vibrezi cu fiecare mesaj pe care ti-l trimite.

In aceasta saptamana va trebui sa faci un pas decisiv si sa afli odata pentru totdeauna daca va aflati pe aceeasi lungime de unda.

Daca esti implicat/a intr-o relatie, saptamana aceasta esti indispensabil/a pentru partenerul/a de viata. Ti se va solicita sprijinul pentru ca traverseaza un moment greu, asa ca trebuie sa ii fii alaturi trup si suflet. Cu toate acestea, ar trebui sa ai un control mai bun asupra geloziei, pentru ca aceasta te face sa actionezi nepotrivit in momente nepotrivite.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Totul este clar in dragoste pentru tine. Acest lucru iti permite sa te bucuri de stabilitate si pace sufleteasca. Vei fi linistit/a in ceea ce priveste relatia ta.

Vei fi semnul cel mai surprins in aceasta saptamana. Indiferent daca ai o relatie stabila sau abia ai cunoscut pe cineva, partenerul/a te va invalui cu gesturi romantice.

Te vei simti foarte norocos/oasa si fericit/a si vei proiecta o energie buna in cercul tau apropiat.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.