Horoscopul dragostei pentru saptamana 21-27 iunie. Taurul va trebui sa-si recastige speranta

1
De Cristina Tudor
21 iun. 2021

Taurul va trebui sa-si recastige speranta in ceea ce priveste viata lui amoroasa.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana aceasta vei avea parte de suficienta afectiune pentru a te putea declara fericit/a.

Te simti confortabil cu partenerul/a de viata, dar vei avea si momente cand vei prefera sa fii singur/a. In ciuda acestui mic detaliu, astrele promit sa iti aduca o viata amoroasa armonioasa si linistita. Daca nu ai pe nimeni, este timpul sa faci prima miscare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca ti-ai pierdut o parte din speranta ta in ceea ce priveste viata ta sentimentala, va trebui sa o recuperezi!

Asadar, incepe sa faci ceva in acest sens in aceasta saptamana, si anume sa repari unele greseli recente. A cere scuze nu a fost niciodata mai usor. Daca esti casatorit/a, exista sentimente ambigue. Trebuie sa fii mai dinamic/a si mai direct/a, fara sa te ascunzi in spatele tufisului. Orice problema trebuie sa devina transparenta. Daca esti singur/a, iti vei da seama ca a venit momentul sa te lasi iubit/a.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Saptamana aceasta vei fi dornic/a sa te indragostesti din nou.

Daca ultimele tale relatii ti-au provocat rani in inima, pregateste-te sa le vindeci. Este timpul sa simti din nou fluturi in stomac. Dar, inainte, va trebui sa inchizi cateva capitole cate inca te fac sa suferi. Iarta-te pe tine si iarta-i si pe ceilalti pentru a putea merge mai departe. Daca ai o relatie, vei putea sa iti exprimi intentiile si dorintele cu onestitate. Profita de energia astrala si spune-ti indoielile si nemultumirile cu calm, deoarece partenerul/a de viata este dispus/a sa le rezolve.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.