Horoscopul dragostei pentru saptamana 24-30 ianuarie. Sagetatorul trebuie sa-si cantareasca foarte bine cuvintele

1
De Cristina Tudor
24 ian. 2022

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec

Urmeaza o saptamana in care lucrurile pare ca stau pe loc. Nu ai parte de mari evenimente pe plan sentimental. In mediul familial, in schimb, mai precis cu unul dintre parintii tai, poate aparea un conflict si acesta ar putea avea urmari si in planul amoros. Ai grija cum gestionezi!

Taur

Problemele vor persista in viata conjugala, deoarece partenerul/a de viata va ramane nemultumit de tine. Cel mai probabil, aceste nemultumiri provin din lucruri care nu au fost spuse la timpul lor. N-ar strica sa va asezati acum la masa tratativelor si sa aveti o discutie deschisa.

Gemeni

Saptamana aceasta vei primi sprijinul familiei tale, deoarece vor aparea situatii in care chiar ai nevoie de acest ajutor.

In ceea ce priveste dragostea, daca intampinai probleme, vei obtine binecuvantarea familiei pentru a te casatori. Cu toate acestea, trebuie sa cantaresti foarte bine aceasta decizie si sa fii sigur(a) ca alegi cum trebuie.

Rac

Cu toata precautia din lume, nu poti evita intotdeauna lucrurile neplacute. Exista riscul aparitiei unui conflict sau unui dezacord puternic intre tine si persoana iubita in aceasta saptamana. Ai mare grija cum gestionezi pentru a ajunge sa regreti.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com