Horoscopul dragostei pentru saptamana 28 martie-3 aprilie. Berbec, viata te va surprinde cu o situatie neasteptata in aceste zile!

1
De Cristina Tudor
27 mart. 2022

Draga Berbec, viata te va surprinde cu o situatie neasteptata in aceste zile. Va fi ceva placut sau neplacut?

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Viata te va surprinde cu o situatie neasteptata in aceste zile.

S-ar putea sa observi ca partenerul tau s-a distantat, fara sa-ti dea nicio explicatie. Nu te supara pe el!

Aceasta atitudine a lui poate fi prezenta pentru ca asimileaza prost o situatie sau are probleme in mediul sau familial. Nu iti face griji, deoarece se va mai intampla. Este necesar sa dai dovada de rabdare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In ceea ce priveste domeniul sentimental, nu-ti va fi deloc usor in aceasta saptamana. Cel mai probabil te-ai indragostit de cineva care este deja implicat intr-o alta relatie.

Desi ti-a promis cate in luna si in stele, nu crede o vorba din ce spune, deoarece nu are de gand sa-si paraseasca iubitul/iubita!

Zilele acestea te va suna destul de des, dar stii deja la ce sa te astepti.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te asteapta cateva zile tensionate in ceea ce priveste dragostea, dar, din moment ce stii acest lucru, incearca sa eviti orice situatie care ar putea duce la o cearta.

Esti cu nervii la pamant, asadar fa tot posibilul sa iti controlezi iesirile si sa nu-i spui persoanei iubite lucruri pe care ai putea sa le regreti.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

In domeniul sentimental, pierzi timpul fiind absorbit/a de nostalgia unei iubiri care a fost importanta pentru tine, dar care s-a incheiat cu mult timp in urma.

Desi acea persoana iti revine in minte cu intensitate, intoarce pagina chiar acum. Exista altcineva care te poate face fericit/a, dar care va aparea doar atunci cand esti convins/a ca trecutul nu se va mai intoarce.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.