Horoscopul dragostei pentru saptamana 5-11 iulie. Leii singuri vor fi dornici sa gaseasca pe cineva cu care sa poata avea o relatie profunda

1
De Cristina Tudor
5 iul. 2021

Leii singuri isi schimba optica si vor fi dornici sa gaseasca pe cineva cu care sa poata avea o relatie profunda.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Totul va merge bine pentru tine in aceste zile daca ai o relatie solida. Trebuie sa fi construit-o pe temeliile adevarului si ale curajului. Doar in aceste conditii vei readuce calmul daca exista neintelegeri.

Unele probleme te vor ingrijora prea mult, cum ar fi cresterea copiilor sau bunastarea batranilor. Vei afla cum sa le oferi tot ce au nevoie.

Daca esti singur/a, vei avea chef de aventura si, cu siguranta, vei aduce magie in situatii aparent anoste. Totul va fi despre seductie si aventura. Vrei sa preiei conducerea si sa faci tu primul pas.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca esti singur/a, ar putea exista conflicte cu persoana de care te simti atras/a. Ideea este ca simtul umorului nu este la cel mai bun nivel si orice argument va provoca o mare ruptura intre voi.

Te vei simti interogat/a in mai multe moduri in aceste zile. Nu vei dori sa te confrunti cu anumite circumstante legate de stilul tau de viata si de modul de a experimenta dragostea, ca si cand ar trebui sa te simti jenat/a de sentimentele tale si de a fi asa cum esti.

Daca esti implicat/a intr-o relatie, trebuie sa i te oferi partenerului/ei fara teama de a fi deceptionat/a. Exista sentimente frumoase in pieptul tau, lasa focul din tine sa iasa si incalzeste totul in urma lui. Partenerul/a iti cunoaste felul in care iubesti, dar vei avea senzatia ca exista lucruri din personalitatea ta pe care inca nu le intelege pe deplin.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Increderea de sine va fi vedeta acestei saptamani. Am putea spune chiar ca va exista un exces de incredere care ar putea duce la un pic de narcisism. Vei dori ca toata lumea sa fie acolo pentru tine, dispusa sa ingenuncheze in fata ta, daca este necesar.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.