Horoscopul dragostei pentru saptamana 6-12 septembrie. Varsatorul nu apreciaza ceea ce are

1
De Cristina Tudor
5 sept. 2021

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Viata ta sentimentala e hranita cu pasiune si sentimente puternice saptamana aceasta. Este greu sa ramana ceva nerostit. Vei avea tendinta de a face gafe si de a avea alunecari in ceea ce priveste exprimarea mult prea sincera si directa a ceea ce simti.

Daca esti singur/a, se simte o nevoie de libertate. Dragostea si libertatea se combina armonios in momente intense pe care le traiesti la maximum.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Intrebarile fara raspuns iau proportii fara precedent in aceasta saptamana. Aminteste-ti ca situatia trebuie lamurita si corectata! Trebuie sa te confrunti cu adevarul, chiar daca nu iti place.

Frustrarile din trecut iti trezesc nerabdarea, dar trebuie sa faci compromisuri, acesta este un factor de maturirate emotionala. Astrele iti recomanda sa fii mai prezenta si mai de ajutor pentru partenerul/a de viata, sa oferi mai mult.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca esti implicat/a intr-o relatie, faci tot posibilul pentru a incanta inima persoanei iubite si pentru a intari legatura dintre voi. Esti mai senzual/a, romantic/a si afectuos/oasa decat de obicei.

Cu toate acestea, fii atent/a, deoarece partenerul/a de viata si-ar putea dori in continuare sa fii asa, iar uneori, cum ar fi acum, modul tau de operare este doar unul superficial.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Viata ta amoroasa va fi linistita in aceasta saptamana, cu exceptia cazului in care ai un/o partener/a de viata gelos/oasa. In aceasta situatie, trebuie sa fii ferm/a si sa nu ii faci jocul. Gelozia extrema nejustificata este o boala si nu trebuie sa o alimentezi.

Daca esti singur/a, o invitatie in oras iti va imbunatati starea de spirit, daca cumva esti mai trist/a sau plictisit/a in unele momente.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.