Horoscopul dragostei pentru saptamana 8-14 martie. Gemenii trebuie sa ramana zen in aceasta perioada

1
De Cristina Tudor
8 mart. 2021

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Fii atent/a sa nu devii prea brutal in discutiile cu partenerul/a si asigura-te ca vorbele tale nu se abat de la intentiile tale.

Sensibilitatea ta este in alerta in aceasta saptamana, asa ca nu te supara din cauza unei neintelegeri. Acesta este momentul perfect pentru a cauta un numitor comun si pentru a demonstra ca sunteti un cuplu puternic. Daca esti singur/a, incepi cautarea unui partener minunat, care sa te puna in lumina.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Radiezi de fericire in aceasta saptamana, soarele straluceste si pe strada ta.

Totul este simplu, esti in toiul unei schimbari uimitoare. Toate semnele sunt pozitive, relatia amoroasa e linistita, iar intalnirile au potential de succes. Cu toate acestea, atat tu, cat si partenerul/a va puteti lasa coplesiti de dragoste si puteti deveni extrem de posesivi. Nu vrei sa imparti nimic cu nimeni, motiv pentru care construiesti un zid in jurul lui/ei. Invata sa ai mai multa incredere, va fi mai bine pentru toata lumea.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dorintele retinute te pot face tacut/a.

Risti sa ramai blocat/a in fata partenerului/ei. Spune ceea ce ai pe inima si nu ramane cu indoieli, nu iti poti schimba personalitatea pentru a multumi persoana de langa tine. Trebuie sa faci un efort pentru a ramane zen in aceasta perioada.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.