Ce fel de casnicie vei avea, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
14 mai 2022

Inainte de a te decide sa te casatoresti, ia-ti timpul necesar pentru a cunoaste bine persoana de langa tine.

Este foarte important sa iti dai seama de gen de barbat va fi sotul perfect pentru tine!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Un barbat Berbec poate fi un sot bun pentru ca este sincer. Onestitatea este foarte importanta pentru el intr-o relatie. Fiind atat de sincer cu tot, e usor sa ai incredere in el. Cand este cu tine, toate cartile lui sunt pe masa.

Onestitatea lui este de neclintit, dar este racoritoare, nu-ti va spune ca arati bine in rochia aceea care te face sa pari grasa. Nu te va face niciodata sa te indoiesti de intentiile lui. De fapt, iti va spune el inainte ca tu sa te intrebi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Un barbat Taur poate fi un sot bun deoarece este loial. Cand se implica intr-o relatie cu tine, o face pe viata. Chiar daca uneori apar obstacole pe drum, el nu va da inapoi. El stie cat de important este sa fii de incredere si nu va strica asta.

Morala lui, pur si simplu, nu ar permite acest lucru. Este genul de persoana loiala care te insoteste si face lucrurile care nu ii plac doar pentru ca iti plac tie. El este mereu acolo. Nu va trebui sa te intrebi niciodata daca te va dezamagi. Un sot Taur uraste sa dezamageasca oamenii pe care ii iubeste.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com