Horoscopul lunii aprilie: Ne punem intrebari, cautam raspunsuri, rezolvam situatii din trecut si ne facem dreptate

1
De Cristina Tudor
29 mart. 2019

Incepem luna intr-o atmosfera tihnita, boema, adusa de prezenta planetei Venus in Pesti.

La asta se adauga planetele retrograde care ne dau senzatia ca timpul sta pe loc, ca nu avansam in ritmul dorit: pe 11 aprilie, Jupiter retrogradeaza in Sagetator (unde va ramane pana la vara), pe 25 aprilie, Pluto retrogradeaza in Capricorn si i se alatura Saturn retrograd, pe 30 aprilie, indemnandu-ne sa ne punem intrebari, sa cautam raspunsuri, sa rezolvam situatii din trecut si sa ne facem dreptate, mai ales odata cu Luna Plina in Balanta din data de 19 aprilie.

Luna Noua in Berbec din 5 aprilie ne dinamizeaza, Marte in Gemeni ne aduce idei neobisnuite, visuri curajoase, iar Mercur in Berbec dupa data de 17 ne face nerabdatori, dar si mai directi si impunatori in comunicare. Varianta castigatoare luna asta este aceea de a actiona in spiritul logicii si al adevarului!

Horoscop luna Aprilie 2019 in functie de zodie

Horoscop aprilie Berbec – te descurci de minune

Alaturi de Soarele prezent in semnul tau pana pe 20 aprilie, Luna Noua in Berbec din data de 5 vine sa completeze dorinta de schimbare, visurile indraznete. E momentul sa-ti faci planuri, sa stabilesti prioritati, sa accepti proiecte suplimentare, sa primesti bonusuri. Pentru Berbecii care nu sunt si vor sa devina activi, prima parte a lunii aprilie este ideala pentru a da startul unei rutine zilnice sanatoase.

Dupa 17 aprilie Mercur te face mai sociabila si volubila, dornica sa-ti impui parerile fara sa tii cont de piedici si contraargumente. Dupa 20 aprilie intri intr-o dispozitie nostalgica, datorita planetei Venus care poposeste la tine-n semn, insa Luna Plina te face mai putin intelegatoare cu cei care te pun in situatii delicate.

Horoscop aprilie Taur – mizeaza pe nou!

La inceput de aprilie totul stagneaza si ai senzatia ca iti apar in cale numai piedici. Simti nevoia sa tai raul din radacina si sa renunti la acele persoane sau situatii care nu-ti dau voie sa te bucuri de viata. Va ramane langa tine cine merita si isi doreste cu adevarat. Uranus prezent in semnul tau te favorizeaza si iti aduce hotarare de a-ti depasi limitele, curaj de a accepta noi provocari. Din 21 aprilie te sustine si Soarele cu energia lui.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.