Horoscopul lunii decembrie 2020: Previziuni complete pentru toate zodiile

1
De Cristina Tudor
30 nov. 2020

Previziunile astrale pentru luna decembrie 2020 aduc multe vesti bune pentru majoritatea zodiilor. Descopera ce-ti rezerva astrele pentru ultima luna din an.

Horoscop Decembrie 2020: Berbec

Luna decembrie este una minunata pentru nativii Berbec, pe toate planurile. Sunt favorizate relatiile de orice fel si comunicarea, in general.

Pe plan amoros, luna debuteaza cu discutii intense, care au ca scop stabilirea unor directii comune in relatie si rezolvarea unor probleme care se acutizau. Asadar, a doua jumatate a lunii este caracterizata prin armonie in cuplu, stabilitate, siguranta si incredere. Romantismul si pofta de aventura pot atinge cote maxime.

Celibatarii pot incepe o relatie interesanta in aceasta luna, insa nu se vor grabi, caci sunt intersati sa stabileasca o relatie profunda, in care sa se regaseasca, sa se dezvolte si sa simta ca nu sunt condusi doar de atractie, ci si de dragoste si respect.

Relatiile cu familia se imbunatatesc, iar la locul de munca pot semna noi contracte, chiar si in ajun de Craciun. Sunt favorizate parteneriatele, asadar se pot bucura de noi orizonturi ale proiectelor sau afacerii lor.

Horoscop Decembrie 2020: Taur

Pentru nativii Taur, luna decembrie reprezinta o perioada de reculegere, de vindecare a ranilor interioare, dar si de schimbare si reogranizare. Planul amoros va fi zguduit de tot felul de sentimente contracdictorii, nu neaparat motivate, insa emotiile Taurului par ca scapa de sub control. Asadar acum sunt gelosi, mai tarziu sunt romantici, mai apoi viseaza cu ochii deschisi ca apoi sa cada in plasa dezamagirilor si tot asa. Este recomandat sa nu transferati toate aceste variatii emotionale si partenerului, caci se pot isca certuri.

Nativii singuri au sansa sa inceapa o relatie plina de aventura, insa astrele atrag atentia ca in aceasta perioada sunt favorizate in special legaturile karmice. Se recomanda prudenta.

In ceea ce priveste finantele si cariera, trendul cu urcusuri si coborasuri se mentine. La locul de munca este posibil ca nativii Taur sa avanseze sau sa opteze pentru schimbari radicale, poate chiar sa inceapa un nou job. In ceea ce priveste banii, au nevoie sa se reorganizeze temeinic, pentru ca planurile lor pentru viitorul apropiat pot fi peste bugetul disponibil.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.