Horoscopul lunii februarie: Devenim mai practici si calculati, inclusiv in relatiile de iubire

1
De Cristina Tudor
29 ian. 2019

Februarie e o luna in care starile prin care trecem sunt cat se poate de diverse.

Luna Noua din 4 februarie in semnul Varsatorului ne face nesupusi, indrazneti si curajosi, dornici de libertate si originali. Pe de alta parte, la aceeasi data Venus intra in Capricorn, astfel ca devenim mai practici si calculati, inclusiv in relatiile de iubire. Mercur prezent in Pesti dupa data de 10 ne pune in situatii ambigue, pe care avem tendinta sa le vedem mai roz decat sunt in realitate, iar in a doua parte a lunii, Marte in Taur ne indeamna sa luptam cu toate armele pentru lucrurile materiale, concrete, palpabile pe care dorim sa le pastram sau sa le castigam.

Ne cam lipseste diplomatia si putem reactiona exagerat, de aceea este important sa facem uz de logica si sa nu ne ambalam deloc, daca se poate. Luna Plina care are loc in semnul Fecioarei pe 19 februarie ne ajuta sa clarificam unele aspecte si sa ne folosim emotiile constructiv.

Horoscop februarie Berbec – Un pic de disciplina face minuni

Esti intr-o forma excelenta la inceput de februarie. Ai multa energie si este minunat, cata vreme o gestionezi cu folos si nu uiti de prioritati. Insa in cazul tau, cu cat esti mai dinamica si efervescenta, cu atat devii mai irascibila si imprudenta.

Ai grija sa nu te accidentezi si sa nu exagerezi in nicio privinta. Cu cat esti mai temperata si ordonata, cu atat rezolvi mai multe lucruri si chiar neasteptat de bine. La final de luna e necesara o pauza, poate chiar o zi libera, in care sa fii singura cu gandurile tale si sa iei cele mai bune decizii, fara sa te amagesti.

Horoscop februarie Taur – Mai posesiva ca oricand

Prin natura zodiei, esti foarte atasata de ceea ce detii, de la confortul locuintei pana la oamenii cu care iti imparti viata. Marte (in semnul tau din 14 februarie) iti potenteaza posesivitatea si te face extrem de protectoare, dar si de bataioasa: de ce-i al tau nu se atinge nimeni!

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.