Horoscopul lunii mai. Este timpul ca Taurul sa incheie o etapa a vietii sale

1
De Cristina Tudor
3 mai 2022

Este timpul ca Taurul sa incheie o etapa a vietii sale, mai exact in dragoste.

Descopera previziunile astrale pentru zodia ta si afla cum vei sta cu dragostea, sanatatea, banii sau cariera in luna mai!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dragoste

Daca esti la inceputul unei povesti de iubire sau ai un nou admirator, perioada cuprinsa intre 20 si 25 mai poate aduce unele dificultati. Nu vei reusi deloc sa vezi cat de angajata e cealalta persoana. Aceste probleme pot fi rezolvate cu usurinta, dar foloseste-ti abilitatile pentru a cunoaste umbra partenerului tau si latura intunecata a acestei povesti. De asemenea, daca ai o familie, casa ta poate deveni un camp de lupta. Este o perioada in care poti avea numeroase discutii cu membrii familiei, mama, surorile sau partenerul/a de viata. Cele mai multe certuri vor avea de-a face cu ideile tale cu privire la ceea ce consideri ca ar trebui sa fie o relatie, familie si casa.

Bani

Energia astrala te favorizeaza luna aceasta, astfel incat te vei putea concentra pe construirea unui proiect sau a unei afaceri care sa-ti aduca abundenta si succes financiar. Este tipul de energie de care ai nevoie pentru a reusi si de care ar trebui sa profiti, deoarece aceste zile promit sa te ajute sa evoluezi si sa iti atingi toate acesle obiective mari. Este o perioada propice pentru a-ti imbunatati veniturile, sa faci o achizitie importanta, sa primesti o oferta interesanta sau sa castigi o negociere fructuoasa. Este inceputul unui sezon foarte bun pentru calatorii in interes profesional sau pentru a recupera ceva care iti apartine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dragoste

Astrele te avertizeaza ca este timpul sa inchei o etapa a vietii pe care o construiai impreuna cu altcineva, un partener sau o partenera. Aceasta poveste este pe cale sa germineze, astfel incat sa poti descoperi ca exista o a doua faza sau daca, dimpotriva, este timpul sa renunti si sa te desparti. Luna mai te favorizeaza in ceea ce priveste vindecarea personala, o perioada pe care ai inceput-o inca de anul trecut si care acum este pe cale sa se sfarseasca favorabil pentru tine. Viata emotionala se echilibreaza.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Pexels.com