Horoscopul lunii martie: Avem sansa de a ne implini dorinte la care am renuntat

1
De Cristina Tudor
1 mart. 2019

Contextul astral din luna martie vine cu noutati si surprize, in special in privinta relatiilor de iubire, de afaceri, de familie.

Dintr-o luna intreaga plina de evenimente interesante, se detaseaza data de 6 martie, care pune pe harta astrala aspectele cele mai diverse si derutante: intrarea lui Uranus in Taur (unde va ramane nu mai putin de 7 ani), Luna Noua in Pesti si retrogradarea lui Mercur (tot in Pesti), readucand in prim-plan relatii vechi, sensibilitati fizice si emotionale uitate, ambiguitati sentimentale.

Avem sansa de a reveni asupra unor situatii trecute, de a ne incheia socotelile sau de a ne implini dorinte la care am renuntat cu sau fara voie, insa comunicarea este greoaie si putem fi gresit intelesi tocmai cand nu ne dorim. Luna Plina in Balanta din 21 martie coincide cu Echinoctiul de Primavara, context astral care vine cu noutati si surprize, in special in privinta relatiilor de iubire, de afaceri, de familie. Finalul lunii ne gaseste romantici si visatori, odata cu intrarea Planetei Venus in Pesti, asa ca e pacat sa nu profitam din plin!

Horoscop luna Martie 2019 in functie de zodie

Horoscop martie Berbec

Faci intotdeauna ce-ti trece prin cap, fara sa te gandesti prea mult la consecinte, insa ar fi bine sa amani deciziile nebunesti o perioada. Pe scurt, e mai precaut sa nu accepti provocari sentimentale, nici proiecte profesionale care presupun riscuri, stres si oboseala. Astrele favorizeaza meditatia, interiorizarea, prin urmare petrece mai mult timp cu tine, cu gandurile tale si ai incredere in intuitie – te ajuta sa-ti stabilesti prioritatile si sa nu faci nimic din ce ai putea regreta mai tarziu. Dupa 20 martie, cand Soarele intra in semnul tau, devii super-eficienta si foarte placuta, mai ales pentru cei care abia te cunosc.

Horoscop martie Taur – te simti vie

Uranus, Planeta marilor schimbari intra in semnul tau si iti iti aduce din data de 7 martie energie si dorinta de a face multe lucruri inedite si curajoase, de a schimba locul de munca, partenerul, modul in care arati, garderoba, culoarea parului, tunsoarea. E timpul tau sa renasti, sa-ti alegi drumul in viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.