Horoscopul lunii noiembrie: Visele cele mai mari nu mai par imposibil de atins

1
De Cristina Tudor
30 oct. 2018

Ne dorim sa exploram, sa ne aventuram, sa invatam de la altii, sa facem lucrurile mai bine si mai creativ, sa avem cu ce ne lauda.

In noiembrie avem Luna Noua in Scorpion pe data de 7, Luna Plina in Gemeni pe 23, Mercur isi incepe mersul retrograd in Sagetator din 17 noiembrie, Venus este retrograda pana pe 16, Uranus retrogradeaza si el in Taur din 6 noiembrie. Pe langa toate aceste schimbari cu impact mai mic sau mai mare asupra fiecarei zodii, un eveniment astral se afla in prim-plan: intrarea lui Jupiter in Sagetator, zodia sa de domiciliu, pe 8 noiembrie, unde va ramane pana in decembrie 2019.

Vestile sunt bune si energia la cote ametitoare. Vreme de mai bine de un an ne vom extinde preocuparile, ne vom interesa de alte culturi si credinte, de calatorii in zone indepartate, vom face studii in alte orase sau tari. Ne dorim sa exploram, sa ne aventuram, sa invatam de la altii, sa facem lucrurile mai bine si mai creativ, sa avem cu ce ne lauda. Suntem optimisti, avem incredere in ceea ce urmeaza si visele cele mai mari nu mai par imposibil de atins.

Horoscop noiembrie Berbec – schimbari benefice

Ti-ar prinde bine sa incepi luna cu o decizie radicala, nu in privinta vietii amoroase sau profesionale, ci a sanatatii. Se impune sa renunti la fumat, mancat dulciuri, baut vin in miez de noapte sau oricare ti-ar fi naravul care te face sa te simti fara vlaga. Primesti diverse semnale din anturaj sau de la omul iubit si nu esti foarte convinsa cum sa le interpretezi. Comunicarea nu e deloc favorizata, asa ca amana discutiile importante pentru finalul lunii, mai ales daca te simti confuza din start. In schimb, se pot ivi oportunitati de dezvoltare profesionala sau de alegerea carierei potrivite, pentru cei aflati la inceput de drum.

Horoscop noiembrie Taur – masura in toate

Ca muncesti mult, nu mai e o noutate, insa e foarte important in perioada asta sa te organizezi in asa fel incat sa nu te ia durerile de cap sau alte simptome neplacute de la prea multa oboseala acumulata. E momentul sa-ti imparti cu atentie banii si sa profiti de oportunitatile financiare, care nu lipsesc. Daca intampini dificultati in gestionarea banilor in cuplu, e bine sa nu le iei in seama deocamdata si sa te orientezi spre alte subiecte de discutie, care pot conduce la consolidarea conexiunii dintre voi. Cand esti pe punctul de a rabufni si a isca un conflict de amploare, aminteste-ti ca linistea ta e sfanta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com