Horoscopul lunii septembrie: Capricornul fuge de iubire

1
De Cristina Tudor
2 sept. 2020

Draga Capricorn, iubirea nu te intereseaza pentru moment, pentru ca ai alte prioritati.

Descopera previziunile astrale pentru zodia ta si afla cum vei sta cu dragostea, sanatatea, banii sau cariera in luna septembrie!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Stai bine cu dragostea pe tot parcursul acestei luni, insa ultima saptamana va fi o perioada speciala plina de romantism si iubire. Daca esti implicat/a intr-o relatie, va fi ca si cum te indragostesti din nou. Daca esti singur/a, vei iesi mai mult si vei socializa, pentru ca inima ta este predispusa la iubire. Deci, va fi o luna frumoasa si fericita.

Cu banii vei sta foarte bine in aceasta luna, vei castiga mai mult. Nu numai ca te vei descurca excelent, dar ii vei ajuta si pe ceilalti financiar. Daca esti altruist/a si ii ajuti pe ceilalti, Universul te va rasplati inzecit. Este un moment bun sa plactesti orice datorie ai, sa anulezi creditele ipotecare sau sa faci investitii. Stai bine la capitolul intuitie.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cu dragostea vei fi bine, pentru ca vei fi mai constient de cel/cea de langa tine. Nu vei fi singurul/a care decide si planifica viata amandurora, ci veti face acest lucru impreuna. Acest lucru este important, deoarece va veti apropia ca si cuplu. Daca esti singur/a, te vei bucura de o viata sociala mai activa si vei avea ocazia sa cunosti fete noi.

Cu banii o vei duce foarte bine in septembrie. In aceasta luna ai sansa de a castiga bani la loto sau la jocurile de noroc. Vei avea parte de multa distractie si vei iesi mai mult. Drept urmare, ar trebui sa iti gestionezi mai bine cheltuielile si sa nu arunci cu ei in stanga si in dreapta. Vei avea fler bun pentru investitii. Daca ai bani economisiti, este un moment bun sa investesti in ceva.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In ceea ce priveste dragostea, vei continua la fel ca in luna august. Situatia nu va fi nici roz, dar nici tragica. Vor exista numeroase schimburi de dovezi de iubire intre tine si partenerul/a tau/ta. Daca esti singur/a, ai putea intalni pe cineva interesant sau ai putea chiar sa te indragostesti la prima vedere.

Din punct de vedere economic, lucrurile nu merg deloc prost pentru tine. Cu toate acestea, trebuie sa fii mai realist/a cu banii si sa nu cheltuiesti pe lucruri inutile sau pe ceea ce nu iti doresti. Fii ferm/a si invata sa spui nu. Pe primul loc esti tu si viitorul tau, nu altii!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.