Horoscopul narcisistilor: Top 5 zodii care risca sa pice in capcana egoismului

1
De Cristina Tudor
22 ian. 2022

Se spune ca astrele predispun, dar oamenii sunt cei care iau deciziile finale.

In horoscopul european exista unele trasaturi zodiacale care pot predispune un nativ sa cada in capcana egoismului, sa se gandeasca in mod exagerat la propria persoana, alterand relatiile pe care le are cu cei din jur. Iata care sunt acele trasaturi zodiacale si ce zodii risca sa devina egoiste.

Zodia Berbec

Nativii Berbec sunt lideri innascuti, au tendinta de a-i ghida pe ceilalti, dar uneori controlul pe care il exercita asupra celorlalti poate fi exagerat, iar scopul pentru care fac aceasta il reprezinta, de obicei, un bine personal.

De asemenea, mandria poate accentua tendinta Berbecului de a rezista intr-o directie anume, chiar daca a constat ca nu este tocmai cea mai buna.

Antrenandu-si capacitatile empatice, nativii Berbec pot ocoli capcana egoismului si se pot bucura de relatii sanatoase cu cei din jur, cu atat mai mult cu cat sunt nativi plini de sarm, cu un umor aparte si tot timpul gata de actiune.

Zodia Taur

Nativii Taur sunt in general focusati mai mult spre valorile materiale, spre bogatie si spre lux, spre arta, spre o viata buna, plina de confort, de belsug, de stabilitate si securitate.

Daca au prins deja gustul abundentei si apoi sunt pusi in fata riscului de a pierde confortul si bogatia, pot deveni egoisti, gata sa faca tot ce le sta in putere pentru a-si apara statutul.

Exista o linie fina intre nevoia si beneficiile faptului de a te pune pe primul loc si latura opusa, aceea in care cazi in plasa egoismului. A fi preocupat de interesele personale, dar fara a fi afectate relatiile cu cei din jur, poate reprezenta un pas bun catre echilibrul interior. Insa atunci cand stricam relatii si pierdem sau ranim prietenii, poate ca nu sunt tocmai bune deciziile pe care le-am luat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com