Horoscopul prietenilor: cel de incredere, cel care te iubeste, cel care tradeaza

1
De Cristina Tudor
17 aug. 2019

Este ingrozitor sa nu ai un prieten caruia sa-i spui cat esti de fericit sau de trist.- Panait Istrati

Berbec – Organizatorul

Berbecul este curajos si impulsiv, isi face prieteni repede si e mereu cel care planuieste iesirile in grup. Este de asemenea foarte bun in pastrarea secretelor, incapatanat si nerabdator, motiv pentru risca de multe ori sa se dea de gol cu surprizele pe care le pregateste.

Putini sunt cei care reusesc sa tina pasul cu energia acestor nativi desi ei prefera de multe ori sa se izoleze de restul lumii. Atunci cand se apropie de cineva tind sa fie destul de dominanti dar sunt si dispusi sa asculte parerile celor din jur pentru ca isi apreciaza preteniile si persoanele speciale tind sa fie atrase de ei.

Taur – Loial si posesiv

Taurii au putini prieteni, dar adevarati, nu doar oameni cunoscuti la cate o petrecere ci chiar cu care au legat prietenii de durata si pe care se pot baza la nevoie. Aceasta zodie este cea mai loiala, stie sa pastreze secrete si sa asculte, au rabdare cu prietenii, deaceea se astepata la acelasi lucru

Ceea ce inseamna ca pot deveni posesivi cand observa ca cineva incearca sa le fure cel mai bun prieten. La polul opus, prefera sa se retraga gratios daca nu isi simt sentimentele impartasite.

Gemeni – Entuziast si adaptabil

Gemenii sunt genul de persoane care nu pun pret pe cat valoreaza mancarea sau bautura in locurile in care ies cu prietenii atat timp cat atmosfera este placuta. Le place sa fie sufletul oricarei reunini si incearca sa multumeasca pe toata lumea. Au capacitatea de a-si uni cercurile de prieteni cu usurinta si in compania lor nimeni nu se plictiseste. Pe de alta parte, risca mult pentru ca tot timpul accepta invitatiile prietenilor in ultima clipa, atunci cand sunt siguri ca nu li se va oferi nimic mai bun.

De exemplu, pot sa nu mai mearga la o nunta daca li se ofera o zi gratis la spa sau accepta invitatia la un revelion doar daca nu le apare altceva. In schimb, cand isi dau cuvantul de onoare pentru o cauza buna se dovedesc a fi punctuali si de incredere. Au un cerc foarte mare de prieteni, dar doar doi-trei apropiati.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.