Horoscopul Puterilor Magice: Secretele mistice ale fiecarei zodii

1
De Cristina Tudor
19 iun. 2020

Fiecare semn zodiacal este inzestrat cu o putere magica, reala, pe care o detine indiferent de ascendent si pe care o poate folosi in momentele cheie din viata sa, de la cele de tristete profunda, la cele de o bucurie nemarginita.

Aceste puteri magice ajuta zodiile sa depaseasca obstacole, sa schimbe cursuri karmice si sa intipareasca amintiri dintre cele mai placute, dar mai ales sa isi indeplineasca dorinte.. Practic, este energia magica regeneranta, a noilor inceputuri, a regasirii.

Vartafrom zeroVartatoheroVarta Productswork flexrangebecome a hero nowVarta
Puterile magice ale fiecarei zodii
Aceste puteri folosesc elemente magice din Univers pe care fiecare zodie le poate accesa atunci cand sufera o transformare radicala, o trauma, o schimbare majora de directii in viata sau atunci cand cred cu adevarat intr-un scop si doresc sa-l atinga.

Berbec: Puterea Luminii

Ca prim semn al zodiacului, Berbecii sunt initiatorii, deschizatorii de drumuri (chiar daca destinatia nu e tocmai cea sperata). Pentru a-si indeplini dorintele sau a remodela un status spiritual (de exemplu iesirea dintr-o suferinta sau decizia unei schimbari radicale), sau ori de cate ori simt ca au nevoie de resurse ale Universului, tot ce trebuie sa faca este sa foloseasca lumina.

De exemplu cele mai simple metode constau in utilizarea lumanarilor, iar daca acestea sunt si parfumate, pot folosi anumite arome pentru stimularea unor arii spirituale aparte. Rasaritul si apusul, atunci cand soarele picteaza cerul in culori unice, reprezinta momente de concentrare maxima, atunci cand nativii Berbec se pot folosi de puterea luminii pentru a-si focusa atentia catre un scop anume.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.