Horoscopul senzualitatii: Top 5 cele mai pasionale femei din zodiac

1
De Cristina Tudor
20 iun. 2020

Te numeri printre nativele care stiu sa iubeasca patimas?

Iubirea si pasiunea sunt, uneori, doua lucruri complet separate. Exista anumiti nativi care se indragostesc greu, dar sentimentele lor dainuie pentru multa vreme, daca nu cumva chiar pentru toata viata. In acelasi timp, exista cativa nativi speciali care, pana sa isi gaseasca marea iubire a vietii, se indragostesc fulgerator si dau frau liber imaginatiei de cate ori au ocazia. Despre acesti nativi vom vorbi astazi, si mai precis despre femeile nascute in aceste semne, toate unite de firi patimase si de povesti spectaculoase de iubire, mai lungi sau mai scurte, dar care ard cu acelasi foc interior.

Horoscopul senzualitatii feminine

Femeia Berbec

Zodii compatibile: Berbec, Leu, Sagetator

Nativele nascute in Berbec au fitilul scurt si in viata de zi cu zi, si in ceea ce priveste povestile de dragoste pe care le traiesc pana cand isi gasesc sufletul pereche. Arma lor preferata de seductie este zambetul absolut irezistibil pe care il folosesc pentru a fura inimile pe care le vor. Pentru ele, totul este permis in dragoste si in razboi, motiv pentru care atunci cand isi doresc pe cineva, nu se impiedica de nimeni si de nicio conventie sociala.

Dincolo de acest aspect, dragostea fizica este cea mai potrivita modalitate prin care isi pot demonstra afectiunea, asa ca in pat isi folosesc toata imaginatia. Povestile lor de dragoste sunt, intr-adevar, intense si spectaculoase, dar au circuit destul de scurt pana cand vor intalni acea persoana speciala care le va atinge inima.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.