Aprinde pasiunea instant: 5 idei de intalniri neconventionale in doi

1
De Alice Moisescu
16 oct. 2018

Sa vii mereu cu idei noi pentru intalniri poate fi dificil, indiferent daca sunteti la inceputul relatiei sau daca va stiti deja de ceva vreme. Iti improspatam noi repertoriul!

Noi iti recomandam ceva nou – sa uiti de clasicele intalniri la cinema sau la restaurant si sa incercati ceva inedit, care va ajuta sa va conectati instant.

Luati un tren la intamplare

Mergeti dimineata in gara si alegeti unul dintre trenurile care pleaca in urmatoarea ora. Alegeti o destinatie la intamplare. Va fi palpitant si va veti bucura, totodata, si de o plimbare placuta in doi, de un peisaj frumos pe drum si de iesirea din cotidian.

…sau bilete de avion last minute

Faceti o nebunie! Poate ca va fi mai costisitor financiar, dar cu siguranta va merita pe deplin! Lucrurile spontane sunt atat de incitante! Alegeti orase pline de istorie, dar si ieftine deopotriva, precum Sofia, Praga sau Budapesta! Nu veti regreta alegerea facuta.

Mic dejun pe malul unui lac sau in parc

Este o idee trasnita, pe care nu toate femeile o agreeaza, intr-adevar, insa daca adorati provocarile si spontaneitatea, atunci poate fi o surpriza placuta pentru amandoi! Asa ca… fiti originali. Daca vremea va permite aceasta trasnaie, serviti micul dejun in parc sau pe malul unui lac.

Calatorie in biblioteca

Ti-ai imagina prima… sau a treia intalnire intr-o biblioteca? Poate suna exagerat sau prea siropos, dar poate fi o „calatorie” romantica, pe care amandoi o veti aprecia.

Ai grija sa alegi o librarie care este dotata si cu o cafenea chic, cu arome interesante de cafele si de ceaiuri care sa va incante simturile! Daca ii mai pregatesti si cateva volume de proza sau poezie din care sa ii citesti cateva pasaje, s-ar putea sa o va cuceresti definitiv si irevocabil!

Muzeu

Faceti impreuna o incursiune prin arta, cultura sau istorie la o prima intalnire. Va fi inedit! Daca apreciati arta si frumosul, atunci veti avea ocazia sa schimbati impresii si sa va conectati. In plus, veti gasi mai multe subiecte de conversatie.

Foto: Shutterstock.com