Iubesti un Leu? 6 lucruri pentru care sa fii pregatita

1
De Cristina Tudor
18 nov. 2018

Increzator, carismatic, pasional, Leul este un barbat care te poate face foarte fericita, daca-i cunosti punctele forte si pe cele sensibile si reusesti sa i le accepti. Iata la ce sa te astepti!

1. N-o sa-i lipseasca admiratoarele

Chiar daca e intr-o relatie serioasa, Leul va fi mereu inconjurat de femei frumoase si cea mai sigura cale spre a-l pierde este sa incerci sa-l controlezi. Ii place sa stie ca esti un pic geloasa si, chiar daca nu se da de gol, jubileaza daca te vede dornica sa lupti pentru el, dar e bine sa nu faci acte de bravura sau crize de nervi, ci sa ai incredere in tine si in el. Daca nu-i ingradesti libertatea, ai toate sansele sa ramana langa tine de bunavoie.

2. Este un barbat gelos

Pe cat de mult ii place sa fie curtat, pe atat de putin apreciaza ca altii sa te curteze pe tine. Nu e o idee buna sa-ti propui sa-l faci gelos. Are nevoie sa stie ca esti indragostita pana peste cap de el si ca nu ai ochi pentru nimeni altcineva. Daca are senzatia ca nu e singurul care beneficiaza de atentia ta, se retrage fara sa stea prea mult pe ganduri. Asa ca, nu-i da ocazii sa se indoiasca de faptul ca esti cea mai loiala partenera de pe suprafata Pamantului, iar el marea ta dragoste.

3. Daca vrei sa faci pe sefa, ti-ai gasit nasul!

Seful suprem e el, cel care decide unde, cum si cand se intampla lucrurile. Si are intotdeauna dreptate, indiferent ce i-ai spune tu sau oricine! Daca ridici tonul, ii dai ordine sau il critici pentru te miri ce, o sa scoti la suprafata acea latura a lui pe care nu-ti doresti sa o cunosti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto:Shutterstock.com