Iubiri rupte din basme: Perechi de zodii care se potrivesc excelent

1
De Cristina Tudor
8 apr. 2019

Perechi de zodii perfect compatibile!

Nu e lucru usor sa se intalneasca doua persoane din doua zodii perfect compatibile, dar cand se intampla asta, ele sunt de nedespartit. Iara cele 6 cupluri perfecte ale zodiacului.

Cele mai compatibile perechi de zodii

Berbec – Sagetator

Aceste doua zodii de foc nu sunt usor de impresionat si nici nu se dau in vant dupa legaminte si promisiuni, insa cand se intalnesc, compatibilitatea lor este aproape totala. Vor face orice sacrificiu ca sa fie impreuna si vor deveni cei mai buni prieteni, amanti, soti, parinti. Sunt la fel de energici, de pasionali si de senzuali, iar fiecare este capabil si nerabdator sa tina pasul cu celalalt, bucurandu-se de provocari. Se incurajeaza reciproc si, chiar daca se mai lupta uneori, optimismul nativ le aduce armonie. Viata lor unul alaturi de celalalt este o frumoasa aventura!

Taur – Fecioara

Atat Taurul, cat si Fecioara trateaza relatiile de iubire cu multa seriozitate si rabdare. Dau dovada in egala masura de prudenta, astfel ca asteapta pana cand isi intalnesc partenerul ideal, cel care sa le ofere stabilitate, confort, tandrete. Si isi daruiesc din plin unul altuia toate acestea, chiar daca apar si momente rare de blazare sau nemultumire. Este un cuplu care, odata sudat, nu mai poate fi despartit usor, pentru ca se inteleg reciproc in toate aspectele si nu concep viata separat. Se sustin, isi citesc gesturile, isi gasesc linistea unul langa altul.

Pesti – Scorpion

Profunzimea sufleteasca a acestor doua zodii este cel dintai si cel mai important punct comun al lor. Iubesc nebuneste, tanjesc dupa tandrete, senzualitate, romantism, pe care le regasesc unul in bratele celuilalt. Este una dintre acele iubiri rupte din basme, despre care ai convingerea ca vine din alta viata si ca nu se va sfarsi nici dupa moarte. Se cunosc si se inteleg intuitiv, fara explicatii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.