Jupiter, planeta norocului, a intrat in retrograd. Avem la dispozitie 4 luni pentru a profita de energia divina a Universului

1
De Cristina Tudor
30 iul. 2022

Ne putem astepta la o perioada foarte importanta a vietii noastre – acesta poate fi considerat chiar un capitol de crestere si dezvoltare profunda atat din punct de vedere spiritual, cat si in ceea ce priveste relatiile cu oamenii din jurul nostru.

Energia retrograda a lui Jupiter dureaza aproximativ 4 luni.

Jupiter, cea mai mare si maiestuoasa dintre planete, isi incepe dansul inapoi prin Cosmos si aproape ca ne determina sa facem cateva ajustari in viata noastra pentru a ajunge mai aproape de adevara si de ceea ce suntem. Aceasta perioada este una incarcata de munca profunda, de emotii puternice, de stari incredibile si de descoperiri interioare ce ne ajuta sa ne dam seama cine suntem si ce vrem.

Energia retrograda a lui Jupiter dureaza aproximativ 4 luni. Ca rezultat, ne putem astepta la o perioada foarte importanta a vietii noastre – acesta poate fi considerat chiar un capitol de crestere si dezvoltare profunda atat din punct de vedere spiritual, cat si in ceea ce priveste relatiile cu oamenii din jurul nostru.

Informatii importante despre Jupiter
Jupiter este una dintre cele mai apreciate planete din Univers. Mai este cunoscuta si sub denumiri frumoase precum „marele benefic”, „guru”, „profesor de viata” sau „punte catre lumea superioara”. O sursa uriasa a credintei noastre, obiectivul principal al lui Jupiter este sa ne dea viata pe care noi ne-o dorim si cea care conteaza cu adevarat ajutandu-ne sa ne concentram asupra recunostintei si aprecierii lucrurilor marunte.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Freepik.com.