Keep Walking Romania: Johnnie Walker face vizibili pasii catre succes ai femeilor care ne inspira in fiecare zi

1
De Cristina Tudor
11 oct. 2023

Fiecare calatorie are un inceput. Fiecare drum are un punct de start. Dar nu toti cei care pornesc intr-o calatorie au sanse egale, nu toti gasesc puterea de a merge pana la capat si nu toti au puterea de a depasi obstacolele, pe masura ce apar.

Pentru ca succesul apartine celor care nu renunta si celor care merg mai departe. „Keep Walking” este calea sigura catre progres, fie ca este vorba de cel personal sau colectiv. Atunci cand gasesti puterea sa mergi mai departe, indiferent de piedicile care iti apar in cale, ii poti inspira si pe ceilalti sa faca la fel. Contribui astfel prin povestea ta la progresul colectiv, al intregii societati.

Femeile sunt, poate, cel mai bun exemplu din acest punct de vedere. Iti imaginezi ce ar spune strabunicile noastre daca ar putea sa ne vada azi? Noi, femeile, ne-am inspirat una pe cealalta de-a lungul generatiilor sa depasim stereotipuri si bariere, astfel incat sa ne putem atinge visurile si sa contribuim la crearea unei lumi mai bune.

In Romania exista numeroase astfel de femei care au avut curajul sa depaseasca barierele de gen si sa se impuna in domenii „rezervate” barbatilor, precum cel de pilot de raliu sau pilot de avion, dar si femei care si-au facut misiunea de a sustine si indruma alte femei catre o viata echilibrata.

Johnnie Walker sustine povestile de succes ale acestor femei si vrea sa faca cunoscute povestile celor care au o voce puternica si care lupta pentru sustinerea femeilor.

Cu acest scop a lansat noua campanie Johnnie Walker Footsteps of Progress – ce aduce in prim-plan povestile unor romani extraordinari, dand un exemplu pozitiv si stabilind o baza solida pentru progres – precum si aplicatia de realitate augmentata (AR) Keep Walking Romania.

Ambasadorii campaniei Footsteps of Progress sunt Simona Paun – una dintre putinele femei pilot de avion din lume, Cristiana Oprea – pilot de raliu si prima romanca pilot care a concurat in Campionatul Mondial de Raliuri, Andreea Raicu – Mind & Body Coach si fondator al brandului Amalin, Maria Popovici – una dintre putinele femeie de stand-up comedy din Romania si Serban Pavlu – actor care sustine femeile din cinematografie.

„De-a lungul carierei mele si vietii mele in general am fost mereu inspirata de femei puternice: de la mama, bunica si matusile mele pana la prietene, mentori si colaboratori. Voi fi mereu recunoscatoare pentru suportul pe care mi l-au oferit si incerc si voi incerca mereu sa dau mai departe cel putin la fel de mult pe cat am primit. Prin tot ceea ce fac in business si prin tot ceea ce impartasesc comunitatii mele imi doresc sa inspir si sa incurajez femeile sa isi faca auzita vocea si sa isi onoreze nevoile. Cand cei de la Johnnie Walker m-au invitat sa fac parte din campania inspirata de sloganul Keep Walking, am spus DA imediat, pentru ca e o bucurie si un privilegiu sa-mi deschid sufletul si sa va arat ce inseamna pentru mine sa “Keep Walking” in viata”, a spus Andreea Raicu despre rolul sau ca ambasador al campaniei Footsteps of Progress.

„Traseul meu n-a fost neaparat unul liniar, ci mai degraba am ales sa accept toate provocarile pe care mi le-a asternut viata in fata. Am fost fotomodel international, apoi am aterizat in televiziune, apoi am fugit de tot si toate ca sa-mi regasesc echilibrul, din acest moment incepand pasiunea mea pentru un stil de viata sanatos, o pasiune in jurul careia mi-am construit apoi business-ul. M-am specializat ca facilitator de meditatii, coach si speaker, am publicat doua carti – dintre care una a fost tradusa si publicata international -, mi-am lansat propriul brand de haine, dar si cursuri de meditatii ghidate si programe de mentoring si dezvoltare personala pentru femei”, a continuat Andreea.

In cadrul aplicatiei AR Keep Walking Romania, dezvoltata de Johnnie Walker, vei descoperi povestile inspirationale ale ambasadorilor si poti sa inscrii si propria ta poveste cu impact pozitiv asupra societatii.

Poti accesa aplicatia scanand codul QR de mai jos.

De asemenea, urmareste pasii Johnnie Walker din cele peste 20 de locatii partenere, precum si in 10 locatii Carrefour. Ce trebuie sa faci este sa scanezi codul de campanie, sa descoperi contributiile femeilor la progresul colectiv si sa iti impartasesti, la randul tau, povestea.

Locatiile partenere in care gasesti pasii Johnnie Walker pe care ii poti scana sunt: Bucuresti – Vintage, Interbellic, The Pub, Big Ban; Oradea – Restaurant Via 29, Soho Cocktail Kitchen, Inception; Constanta – Brasserie 1896; Iasi – Fratelli, Veranda, Carbon, Trai Restaurant, Maison F; Sibiu – Music Pub; Brasov – Temple; Cluj-Napoca – Joben; Galati – Acquarello, Alex Restaurant; Craiova – Pogany, Toska.

Keep Walking!

Foto: Alex Galmeanu