La ce sa te astepti de la relatia cu el, in functie de zodia in care s-a nascut

1
De Cristina Tudor
20 dec. 2021

Daca ai putea evita sa te implici intr-o relatie cu cineva care e posibil sa-ti franga inima, ai face-o? Caracteristicile zodiei lui te pot ajuta sa iei aceasta decizie!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul se indragosteste repede si ii trece si mai repede. Cand termina cu tine, te vei intreba ce-ai gresit si ce a dus la despartire in primul rand.

Berbecul nu zaboveste asupra actiunilor lui, te va parasi si va merge mai departe, iar asta doare cel mai mult: sentimentul ca nu i-a pasat niciodata cu adevarat de tine.

Nu face greseala de a deschide o discutie cu el dupa despartire, deoarece iti va cauza multa suferinta. Cand este provocat, Berbecul poate fi ingrozitor si nu are nicio problema in a te darama putin cate putin.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pe cat de dragut si minunat poate fi, pe atat de rece si crud poate deveni un Taur. Crezi ca totul merge bine cand, dintr-o data, se intoarce impotriva ta.

Taurul te poate injunghia in spate atunci cand isi pune in minte sa-ti faca rau.

Daca decide sa se desparta de tine sau considera ca l-ai tradat intr-un fel, este imposibil sa se razgandeasca.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu vei sti niciodata care e situatia ta cu nativul din Gemeni. Intr-o clipa te invaluie cu dragoste si flori, in urmatoarea clipa se pare ca te-a uitat complet.

Desi s-ar putea sa nu fie o surpriza totala cand se desparte de tine, tot vei suferi ingrozitor. Ai crezut ca te-a inteles si ca nu a purtat cu nimeni discutii atat de profunde ca cu tine.

E inteligent si fermecator, dar si mortal cand vine vorba de inima ta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com