La ce trebuie sa renunti in saptamana 14-20 februarie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
14 feb. 2022

Horoscop saptamanal pentru perioada 14-20 februarie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a fi fericita.

Horoscop Berbec
Trebuie sa renunti la ideea ca totul se invarte in jurul vietii profesionale

Iti faci prea multe griji pentru lucruri care nici macar nu vor mai conta peste cativa ani sau chiar luni. Incearca sa gasesti un echilibru intre viata profesionala si cea personala. Nu inlatura din jurul tau toti oamenii care te iubesc si care te vor aproape.

Horoscop Taur
Trebuie sa renunti la dorinta de a vindeca alti oameni

Tu nu esti responsabila pentru viata nimanui. Tu nu trebuie sa vindeci pe nimeni. Incearca sa nu mai preiei asupra ta toate grijile si problemele altora si sa trasezi niste limite sanatoase. Indreapta-ti atentia asupra propriei vieti, ai multe de facut si de trait.

Horoscop Gemeni
Trebuie sa renunti la teama de viitor

Stiu, tot ce tine de viitor este incert. Insa tocmai aceasta este una dintre bucuriile vietii – surprizele care te asteapta si care iti pot schimba cursul vietii. Intre timp, invata sa te bucuri de prezent si sa nu iti mai faci atat de multe griji pentru lucrurile care nu s-au intamplat inca.

Horoscop Rac
Trebuie sa renunti la tot ce te tine in zona de confort

Este momentul sa preiei controlul asupra vietii tale si sa faci schimbari importante chiar acum. Profita de aceasta saptamana si iesi din zona de confort, pune-ti in aplicare planurile, asuma-ti riscuri, incearca lucruri noi. Indrazneste sa traiesti viata la care visezi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.