La ce trebuie sa renunti in saptamana 14-20 iunie ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
15 iun. 2021

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Berbec – Trebuie sa renunti la regrete

Nu mai poti schimba trecutul. Insa acum poti schimba prezentul, poti schimba modul in care iti traiesti viata aici si acum. Orice moment este cel mai bun moment si orice loc este cel mai bun loc pentru tine.

Taur – Trebuie sa renunti la perfectiune

Accepta-ti greselile, invata din ele acele lectii importante si mergi mai departe pe drumul tau. Nimeni nu este perfect, nu mai fi atat de dura cu tine. Iubeste-te asa cum esti, cu bune si cu rele, cu calitati si defecte – pentru ca toate acestea te fac sa fii tu.

Gemeni – Trebuie sa renunti la a iti face prea multe planuri

Daca ar fi sa alegem o lectie de viata invatata din aceasta perioada, aceasta ar fi „Nu te mai gandi la viitor, traieste in prezent”. Este momentul sa nu iti mai faci atat de multe planuri pentru urmatoarele luni si sa te concentrezi asupra vietii tale prezente – acum poti fi fericita, nu maine.

Rac – Trebuie sa renunti la teama de iubire

Iubeste cum nu ai mai iubit pana acum. Iubeste fara granite, fara reguli, fara ziduri in jurul inimii tale. Iubeste cu sufletul, cu inima, cu trupul, cu toata fiinta ta. Nu-ti fie teama sa te bucuri de cel mai pur sentiment din lume.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.