La ce trebuie sa renunti in saptamana 14-20 septembrie ca sa atragi fericirea

1
De Cristina Tudor
14 sept. 2020

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Berbec – Renunta la teama de a da gres

Nu-ti mai fie frica de greseli; de fapt, din greseli inveti cele mai importante lectii, acestea te formeaza si te ajuta sa te dezvolti, sa cresti, sa iesi din zona de confort. Asa ca ia-ti inima in dinti si mergi mai departe pe drumul pe care ai inceput.

Taur – Renunta la frica de a fi singura

De ce iti este frica? De tine? De gandurile tale? De sentimentele tale? Nu te mai teme sa stai singura – in siguratate te descoperi cu adevarat, iti dai seama cine esti, care este drumul tau in viata si de ce ai nevoie pentru a fi fericita.

Gemeni – Renunta la a te gandi prea mult la viitor

Viata ta se intampla chiar in acest moment. Acum conteaza, ziua de ieri nu mai exista si nu mai poate fi schimbata deloc, iar ziua de maine este nesigura si nu stii ce poate aduce. De aceea este important sa inveti sa traiesti in prezent.

Rac – Renunta la dorinta de a avea o viata perfecta

Nimeni nu are o viata perfecta. Tu de ce ti-ai dori asta? Vei alerga dupa lucruri care nu vor mai insemna nimic pentru tine peste ceva timp, vei pierde clipe pretioase si vei ajunge peste ani si ani sa iti dai seama ca nu ai trait cu adevarat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.