La ce trebuie sa renunti in saptamana 18-24 aprilie ca sa atragi fericirea

1
De Cristina Tudor
19 apr. 2022

Horoscop saptamanal pentru perioada 18-24 aprilie. Afla la ce trebuie sa renunti pentru a atrage fericirea in viata ta in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a fi fericita.

Horoscop Berbec
Trebuie sa renunti la reguli

Ai trait intreaga ta viata numai si numai dupa reguli. Ei bine, in aceasta saptamana, ar fi bine sa renunti la acestea pentru a putea sa faci schimbarile necesare si sa iti transformi viitorul. Puterea este in mainile tale, sa nu uiti niciodata asta.

Horoscop Taur
Trebuie sa renunti sa iti mai faci tot felul de scenarii

Viata ta este minunata, draga mea. De ce aduci nori gri deasupra capului tau cand ar trebui sa existe cer senin si soare puternic? Nu iti mai face scenarii urate, nu ai niciun motiv pentru care sa nu fii fericita.

Horoscop Gemeni
Trebuie sa renunti la perfectionism

In aceasta saptamana Universul vrea sa renunti la dorinta de a controla totul. In aceasta viata nimeni si nimic nu este perfect. Asadar, de ce pierzi timp pretios alergand dupa ceva ce nu vei gasi niciodata. Bucura-te de momentul prezent asa cum este el – cu bune si cu rele.

Horoscop Rac
Trebuie sa renunti la dorinta de a te intoarce in trecut

Esti inca vulnerabila si iti este greu sa accepti tot ce s-a intamplat. Insa iti vei face si mai mult rau daca vei alege sa te intorci in trecut, acolo unde ai suferit cel mai mult. Invata-ti lectia si mergi mai departe cu viata ta. Vindeca-te si incepe un nou capitol.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com