La ce trebuie sa renunti in saptamana 7-13 iunie ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
8 iun. 2021

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Berbec – Trebuie sa renunti la vinovatie

Esti destul de aglomerata cu viata profesionala si simti ca nu reusesti sa rezolvi tot ce trebuie. Nu te simti vinovata, incearca sa ceri ajutorul colegilor de echipa si vei vedea cum impreuna veti putea gasi solutii pentru toate problemele.

Taur – Trebuie sa renunti la oamenii toxici din viata ta

Este momentul sa te indepartezi de toata energia negativa din jurul tau. Este momentul sa inveti sa iti protejezi sufletul si sa te incarci cu zen si vibe pozitiv. Renunta la oamenii toxici care iti fac doar rau si nu iti permit sa evoluezi spiritual.

Gemeni – Trebuie sa renunti sa te mai grabesti

Poate ca ar fi mai bine daca ai face un pas in spate si i-ai permite Universului sa isi joace cartea. Poate ca ar fi mai bine daca nu ai mai incerca din rasputeri sa controlezi totul. Lasa-te purtata de destin.

Rac – Trebuie sa renunti sa crezi ca viata este doar despre lucruri frumoase

Viata este incredibila. Este un cadou de la Univers cu de toate: cu bune si cu rele, cu momente frumoase si momente mai putin frumoase, cu amagiri si rasete, cu iubire si suferinta. Accept-o asa cum este si bucura-te de ea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.