La ce trebuie sa renunti in saptamana 9-15 noiembrie pentru a atrage fericirea

1
De Cristina Tudor
10 nov. 2020

Spune-mi ce zodie esti pentru a iti spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Berbec – Trebuie sa renunti la negativism

Nu mai pune lucrurile negative in fata. Nu te mai gandi ca se va intampla ceva rau. Incearca sa iei totul asa cum este, sa cauti solutii atunci cand te afli intr-o situatie dificila, sa incerci sa iti inveti lectiile importante si sa mergi mai departe. Ai incredere ca va rasari si Soarele pe strada ta.

Taur – Trebuie sa renunti la teama de a fi ranita

Ai construit in jurul inimii tale ziduri inalte si groase pentru ca nu vrei sa mai fii ranita. Insa trebuie sa renunti la aceasta teama daca vrei sa iubesti cu adevarat si sa fii iubita. Alege sa fii vulnerabila si sa iti arati sufletul. Traieste si bucura-te de momentele fericite fara sa te gandesti la ce va urma.

Gemeni – Trebuie sa renunti la grija pentru alte persoane

Unii oameni nu vor sa fie ajutati, asa ca nu mai incerca sa ii salvezi. In schimb, indreapta-ti atentia asupra propriei persoane – descopera-te cu adevarat. Stii de ce ai nevoie pentru a fi fericita? Stii care sunt acele lucruri care te fac sa simti ca traiesti cu adevarat?

Rac – Trebuie sa renunti la dorinta de a controla totul

Nimeni nu poate controla totul; de fapt, sunt foarte putine lucruri pe care le putem controla cu adevarat. Incearca sa faci un pas in spate si sa ii permiti Universului sa isi joace cartea. Tu esti un simplu spectator, bucura-te de tot ce se intampla si traieste viata la intensitate maxima.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.