Lectia karmica pe care trebuie sa o inveti de la zodiile pe care le intalnesti

1
De Cristina Tudor
16 oct. 2018

Se spune ca totul se intampla cu un motiv. Si ca oamenii pe care-i intalnim nu intra in vietile noastre fara un scop. Cand se creeaza o legatura puternica intre tine si altcineva, inseamna ca aveai nevoie exact de energia pe care acea persoana ti-a adus-o intr-un anumit moment din viata ta.

Descopera motivul pentru care Universul ti-a scos in cale un om nascut intr-o zodie anume, indiferent ca ti-e prieten, coleg sau iubit, si ce ai de invatat de la el ca sa evoluezi.

Berbec – lectia naturaletii

Desi intra de multe ori in bucluc pentru ca-l ia gura pe dinainte si nu reuseste deloc sa fie diplomat, Berbecul de unele lucruri nu poate fi acuzat: de ipocrizie sau falsitate. Este o zodie pe cat de vesela, spontana si plina de energie, pe atat de sincera si deschisa. Nu stie sa-si ascunda parerile sau sentimentele. Invata de la el sa spui ce simti si sa faci ce vrei, fara constrangeri.

Taur – lectia fidelitatii

Taurii sunt o zodie constanta, linistita, dependenta, loiala nu numai partenerului de viata, ci si planurilor lor. De la un Taur inveti sa nu renunti. Nici la principiile tale, nici la o relatie dupa prima cearta, nici la jobul de vis la care aproape ca nu mai speri, nici la parfumul acela scump la care ti-a ramas gandul. Ia exemplu si lupta pentru toate cu incapatanare, dar si cu realism!

Gemeni – lectia libertatii

Daca esti prizoniera blazarii, a rutinei, a propriilor temeri, a nevoii de siguranta si control, Geamanul a venit in viata ta ca un exemplu de flexibilitatea si independenta. De la el inveti ca nimeni nu-ti apartine, ca nici tu nu apartii nimani si ca schimbarea face parte din viata. De la Geaman prinzi curaj sa te desprinzi din zona de confort, sa-ti doresti mai mult si mai bine.

Rac – lectia iertarii

Foarte sentimental, Racul iubeste mult si sufera pe masura. Un astfel de suflet sensibil intra in viata ta ca sa te invete despre vulnerabilitate, empatie si iertare. Vei afla de la el ca familia e mai importanta decat profesia, ca sentimentele cantaresc mai mult decat ratiunea sau ambitia si ca, desi cu totii gresim, daca suntem iubiti cu adevarat, vom primi sau vom oferi o noua sansa.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.