Lectia pe care trebuie sa o inveti pe final de an 2019 in functie de zodia in care te-ai nascut

1
De Cristina Tudor
19 nov. 2019

Am inceput numaratoarea inversa pentru anul 2020.

Iata care este lectia pe care ar fi bine sa o inveti pe final de 2019 in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut.

Berbec – Invata sa iti indrepti atentia si asupra sentimentelor altor persoane importante pentru tine. Este bine sa te iubesti, insa nu uita sa iubesti si oamenii din jurul tau. Pentru ca doar asa poate functiona o relatie fericita si frumoasa – oferind si primind iubire.

Taur – Invata sa iti alegi luptele pe care vrei sa le duci. Este posibil sa castigi cateva lupte marunte acum, dar sa pierzi lucruri destul de importante la final. Stabileste-ti prioritatile si tine-te de ele.

Gemeni – Nu este gresit sa ii iubesti pe cei din jurul tau, este gresit sa nu te iubesti pe tine suficient. Nu iti mai face singura rau; invata sa renunti la tot ce este toxic in viata ta, inclusiv oameni. Invata sa te pui pe primul loc si sa ai grija de sufletul tau.

Rac – Lasa trecutul in urma pentru ca acum totul se schimba in viata ta. Apreciaza tot ce ai reusit pana acum si alege sa te bucuri de momentul prezent si sa fii increzatoare cu privire la viitor. Lucruri minunate urmeaza sa se intample in viata ta.

Leu – Invata sa nu mai fii dependenta de validarea celor din jurul tau. Nu mai trai dupa parerile altora, ci dupa propriile opinii. Alegerile tale trebuie sa vina din suflet, nu din ce spun cei cu care vorbesti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.