Lectia pe care Universul vrea sa o invatam in sezonul Berbecului

1
De Cristina Tudor
26 mart. 2021

Iata care este lectia pe care Universul vrea sa o inveti in urmatoarea perioada in functie de zodia in care te-ai nascut:

Un nou inceput. Un nou capitol. O noua poveste. Este momentul sa lasam in spate trecutul si sa ne concentram asupra vietii care se intampla chiar acum. Este momentul sa mergem mai departe, sa cautam fericirea in sufletul nostru si sa ne eliberam de povara lucrurilor care s-au intamplat.

Putem gasi putere in inima noastra pentru a ne continua drumul prin viata aprinzand, in acelasi timp, pasiunea pentru schimbari. Universul este alaturi de noi si ne indeamna sa folosim urmatoarele saptamani pentru a face un pas mare catre un vis major. Este important sa renuntam la temerile care ne-au impiedicat in mod constant sa fim ce ne doream noi sa fim cu adevarat.

Iata care este lectia pe care Universul vrea sa o inveti in urmatoarea perioada in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

In aceasta perioada invata sa ai grija de tine. Invata sa ai grija de sufletul tau. Este singurul pe care il ai, altul nu vei mai primi. Cat sa mai indure si el? Nu mai astepta ca altcineva sa vina sa te salveze, tu trebuie sa faci asta!

Taur

Priveste pentru putin timp in trecut pentru a intelege cat de departe ai ajuns, cat de mult ai crescut, cate lucruri ai invatat. Fii recunoscatoare clipa de clipa pentru tot ce ai reusit sa faci pana acum. Fii recunoscatoare pentru fericirea pe care o simte sufletul tau in aceasta clipa.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.